donderdag 22 september 2011

Les Oeillades LancômeMoeder stuurde mij vandaag even langs de parfumerie omdat ze een nieuwe mascara nodig had en ondanks het feit dat ik had gezworen niets te kopen, ben ik toch weer met nieuw speelgoed thuisgekomen.
Bij het browsen door de parfumerie merkte ik op dat de display van Lancôme volledig vernieuwd was en deze trok dan ook meteen mijn aandacht.
Lancôme vind ik over het algemeen maar een suffig en klassiek merk en ik had er dan ook nog nooit aandacht aan besteed. Het sprong er voor mij gewoon nooit echt uit.

Tot ik dit prachtige paletje uit de fall collectie zag met héérlijke bruintinten. Onder het motto : je kan nooit genoeg bruin hebben, ging deze dan ook mee naar huis. Het was werkelijk love at first sight, iets wat ik toch zelden meemaak als het op make up aankomt.

Het paletje heet Blondette Fatale en is zowel bedoeld voor de ogen als voor de wenkbrauwen. Eerlijk gezegd is enkel de kleur linksboven geschikt voor de wenkbrauwen, ik heb hem ondertussen al uitgeprobeerd en het is inderdaad een fijne kleur voor de wenkbrauwen.
De kleuren zijn allemaal mooi gepigmenteerd en ondanks het feit dat ze shimmery zijn, vind ik het toch elegante en ingetogen kleuren. Ik denk dat dit één van mijn favorieten gaat worden.
Ik maakte er daarnet snel een ooglook mee en was heel tevreden met het resultaat. Jullie mogen dan ook snel een look verwachten hiermee !
Ook de verpakking straalt een en al luxe uit. De glanzende verpakking, het strakke zwarte doosje met de typische Lancôme roos, de bijhorende mini borsteltjes.. Gewoon pure luxe.


Lancôme heeft sinds vandaag echt mijn aandacht getrokken, ik had er geen idee van dat ze zulke mooie oogschaduwpaletjes hadden en nu wil ik natuurlijk méééér. Enkel jammer dat het nogal aan de prijzige kant is, maar af en toe moet het wel kunnen he.
Ook de blushes vond ik bijzonder mooi en ik heb er al een of twee op het oog.
To be continued !

Gebruiken jullie iets van Lancôme ?

5 opmerkingen:

 1. Mooie kleurtjes!
  Ik vind de mascara's van Lancôme wel fijn, vooral 'Precious Cells'! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi hoor, ben benieuwd naar een look hiermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat zien er hele mooie kleurtjes uit ! Ik kijk al uit naar je ooglook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit is een erg mooi doosje, met fijne neutrale kleuren! Daat ga je veel plezier aan hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi paletje! Ik heb niets van Lacôme. Net zoals bij jou, sprong er me nooit echt iets in het oog. De mascara's zijn wel bekend, maar ik vind ze persoonlijk te duur.

  BeantwoordenVerwijderen