woensdag 21 september 2011

Rituals gezichtsreiniging



Ik ga regelmatig eens langs bij Rituals wanneer ik een cadeautje moet kopen. Ze hebben er altijd supertoffe cadeausets en dat vind ik uiteraard best wel handig gezien cadeaus bij mij a last minute thing zijn ! 
Toen ik er een laatste keer was, liep er net een actie waarbij je 20 % op de gezichtsreiniging kreeg. Ik, op no buy, kon het toch weer niet laten en nam een reinigingsmelk, faewash en tonic mee. 
Ik was van plan om ze bij mijn vriend in de badkamer te zetten, well that ship has sailed !
Ze stonden aanvankelijk dan ook maar zielig te wezen in mijn kast. Een tijdje geleden besloot ik dat ik nu echt wel genoeg spullen had die dringend moesten opgemaakt worden en daar horen deze ook bij.



Ik begin met de facewash : heerlijke reiniger, afschuwelijk geparfumeerd. Mijn gezicht wordt echt glowy bij het gebruik van deze gezichtsreiniger, dus dat is een groot pluspunt. Ik zou hem dan ook zeker opnieuw kopen, ware het niet dat ie zo sterk geparfumeerd is.  Nu staat ie in de douche en gebruik ik hem zo, dan ruik ik het precies minder sterk en is het wel te doen. 


De tonic dan, die had ik enkele jaren geleden ook al en was er bijzonder tevreden over. Mijn gezicht voelt netjes gereinigd aan en wordt er superzacht van. Maar ook hier, weer behoorlijk geparfumeerd. Deze kan ik net iets beter verdragen qua geur.


Als laatste de reinigingsmelk, die eigenlijk als eerste moest komen, maar ik gebruik hem niet zo vaak wegens nog teveel andere spullen die eerst op moeten. Een prima reiniger, niets op aan te merken. Ik zou hem niet opnieuw kopen omdat hij uiteindelijk iets van een 10-12 euro kost en voor mij werkt de reinigingsmelk van Nivea voor 4 euro net zo goed.

Verder kan ik zeggen dat ik de verpakkingen wel superfijn vind. Ze zijn stevig en hebben een strak uitzicht en het pompsysteem vind ik bijzonder handig !
Ik zou eigenlijk enkel de tonic opnieuw kopen. De facewash is te sterk geparfumeerd en de reinigingsmelk vind ik niet zo bijzonder.
Alle drie de producten kostten om en bij de 12 euro en zijn te koop in de Rituals store.

Gebruiken jullie iets van Rituals qua gezichtsverzorging of - reiniging ?


4 opmerkingen:

 1. Ik heb die reiniginsmelk ook eens gehad, zeker niet slecht! Maar grote favorieten blijven toch hun handcrème en de Magic Touch body crème.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb van Rituals enkel een geurkaars :) Jammer de producten zo fel geparfumeerd zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de geurkaarsen, de wierrook en de cadeausets erg leuk. Enne, hun mascara is niet slecht!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb meerdere lichaamsscrub en van die body schuim van rituals. owja en ook nog een badolie! Jummy!!!

  BeantwoordenVerwijderen