donderdag 1 september 2011

Personal
Dag lieve lezers,

Even een korte post om uit te leggen waarom er ff geen artikelen meer online zullen verschijnen.
Het is misschien een beetje gek om dit op het wereldwijdeweb te smijten, maar als ik jullie vertel dat ik met een " persoonlijke situatie" zit, dat is ook maar vaag.
Long story short : mijn vriend, waar ik al twee jaar heel gelukkig mee samen was, heeft het gisteren uitgemaakt om redenen die niet te bevatten zijn. Dus jullie kunnen wel begrijpen dat ik me nu ff like crap voel. Ik zit vol ongeloof en heb zoveel vragen, begrijp er gewoon niets van.. 
Het bloggen schiet er dan ook een beetje bij in. Misschien komt er morgen een post online, misschien ook gewoon volgende week. Ik weet nu even niet waar mn hoofd staat en heb in niets geen zin, hopelijk begrijpen jullie dat.

Daarnaast wilde ik kort zeggen dat ik erg blij ben met al mijn lezers en iedereen die af en toe een reactie achterlaat, het doet deugd te weten dat mensen graag mijn blog lezen, dus thx iedereen.

xoxo
Eva

9 opmerkingen:

 1. ik kom hier al een tijdje en lees altijd graag je blogs. ik vind het heel jammer voor jou. neem maar je tijd om het een plaats te geven.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kan me heel goed voorstellen dat dit geen fijne momenten zijn...

  Neem rustig je tijd en hopelijk tot binnenkort! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh meid, wat een jammer nieuws!!!
  Hopelijk komt alles nog goed!! En neem gerust alle tijd die je nodig hebt om dit een plaatsje te geven!!!
  Dikke knuffel xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hè bah, da's heel jammer!
  Kop op en neem gerust je tijd!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Natuurlijk begrijpen we dat! Probeer maar zoveel mogelijk je zinnen te verzetten, en doe dingen die jou een beter gevoel geven! Heel veel liefs in ieder geval xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super blog! Bravo!:)
  Anna
  http://123blogmode.com

  BeantwoordenVerwijderen