vrijdag 28 oktober 2011

A Classic : Urban Decay Primer PotionBij mijn UD Naked Palette zat een mini van het befaamde Primer Potion. Ondertussen heb ik hem al een tijdje gebruikt, ik denk zelfs datie bijna op is en dus is het tijd om ook hier mijn mening over te geven.
Ja, dit is waarschijnlijk al de honderdduizendste review over dit product maar hey, I have something to say too !
Op zich heb ik eigenlijk geen primer voor mijn oogschaduw nodig, mijn oogleden zijn niet vet en mijn oogschaduw zit na een lange dag nog altijd mooi. Als mijn oogschaduw al niet goed blijft zitten, ligt dat eerder aan de kwaliteit van de oogschaduw dan aan mijn oogleden. Ik was dus een beetje sceptisch om dit cult product te gebruiken, sinds I don't need it anyway.


Wat mij opvalt is dat mijn oogschaduw enorm geïntensifieerd wordt door het gebruik van Primer Potion, meer dan bijvoorbeeld de Hema oogschaduw primer doet. Dus dat is wel een pluspunt, zeker voor e/s waarvan de pigmentatie niet fantastisch is, dan komt de Primer Potion wel van pas. Voorts blijft mijn oogschaduw mooi zitten, dus daar doet ie zeker zijn werk.
De substantie is cream/wit met een lichte glans in. Hij brengt prima aan met de applicator.All in all vind ik dit een prima product. Holy grail status is misschien net een brug te ver, ook al omdat ik niet echt kan vergelijken met andere e/s primers. Het enige minpuntje is de prijs, die is 18 euro dacht ik. Nu, volgens mij doe je hier wel heel erg lang mee, dus dan valt de prijs op zich wel mee. 
De UD Primer Potion intensifieert wel beter mijn e/s dan de Hema primer en hij brengt ook minder hard aan. Dus toch wel enige voordelen tov die van de Hema.

Verder vind ik de verpakking leuk gedaan, valt meteen op in mijn stash. Alleen de applicator vind ik niet zo handig, ook kan je restjes moeilijk uit het flesje krijgen. Maar tegenwoordig bestaat de Primer Potion ook in een knijptube, dus als ik hem zou kopen, dan is het zo'n tube !

Zijn jullie hier grote fan van ? Of heb je een goedkoper alternatief ?

xoxo

7 opmerkingen:

 1. Ik heb die mini ook gehad, best oké, maar ik gebruik nu gewoon terug mijn Paint Pots. Dat is niet echt goedkoper, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik gebruik de Too Faced Shadow Insurance en ben daar heel tevreden van

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik gebruik er één van Shmink en ben daar super blij mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik heb deze ook maar vind die van Shmink en mac net zo fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nog niet gebruikt, maar ik heb een nieuwe nodig, al vind ik hem idd niet zo goedkoop...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik heb ook een mini thuis, maar heb hem nog niet echt gebruikt. ik gebruik eigenlijk altijd too faced shadow inscurance. die gaat al een eeuwigheid mee, en hij geraakt niet op :D nu ik gebruik het product wel graag dus vind het wel niet erg ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben hier een grote fan van. Ik kreeg ook een mini bij mijn naked palette. Zodra die op is ga ik een full-size primer potion kopen, maar wel in een tube, want ik vind deze verpakking niet praktisch.

  BeantwoordenVerwijderen