maandag 14 november 2011

I'm baaaackDag lieve lezers !

Ik ben sinds donderdagavond verrry laat ( danku nmbs) terug van Londen en om het met 1 woord te zeggen : it was amaaaaaaaazing ! Ik moest een paar dagjes bekomen, daarom dat deze post even op zich liet wachten.
Vandaag heb ik nog geen zin om over beauty te vertellen dus deel ik mijn reiservaringen met jullie.
Zondagochtend heel erg vroeg werd ik wakker om richting Gent Sint Pieters te vertrekken waar ik de rest van de groep vervoegde om naar Brussel Zuid te sporen.
Iedereen was goed gezind en er werd al flink afgelachen op de trein. Een half uurtje later stonden we in Brussel en al gauw gingen we aan boord van de Eurostar. Daar waren we terug allemaal een beetje stil, de vermoeidheid begon alweer toe te slaan. Tegen 10u30 plaatselijke tijd stonden we in Londen. Er volgde een helse trip door de metro met al onze koffers en loads of stairs ! Ik werd al meteen tot leider gebombardeerd, blijkbaar wist niemand hoe en waar welke metro te nemen. Ach, als ik het niet zelf doe he ;-)
We waren allemaal blij om in ons hotel aan te komen, iedereen wilde zich graag eens douchen maar we konden pas om 14u in onze kamer dus besloten we om naar het Maritime Museum te gaan in Greenwich. Kwestie van binnen ons vak te blijven he :d ! Daar hebben we een uurtje of twee rondgelopen, blijkbaar was er nog meer te zien daar maar we hadden het er wel ff mee gehad. Iedereen liep half te slapen en ik wilde me echt graag eens douchen,  van reizen voel ik mij vuil :p. Ik ging met de dames ( we waren maar met 4) naar de Starbucks om ons op te warmen aan een heerlijke Toffee Nut Latte ( die wel een beetje zwaar is) en een chocolate muffin ! 
Na een warme douche en ontdekking van de kamer ( die véél te klein was) trokken we richting de pub voor een drankje ( of twee, of drie ..). Terwijl hebben we daar ook gegeten wegens te lui om ergens anders iets te zoeken. Het eten was, tja, simpel he. 
Tegen een uur of elf lagen we allemaal in ons bed, volledig kapot van vroeg op te staan. Ik heb alleszinds heerlijk geslapen.De rest vertel ik morgen. Ik vind het wel fijn om een beetje over mijn reis te vertellen dus doe ik het niet allemaal in één postje. Hopelijk vinden jullie dit niet erg ? Anders skip je het maar ff he ;-)

xoxo

10 opmerkingen:

 1. Ik lees dat je het erg leuk hebt gehad, heb je ook leuk kunnen shoppen? Ik vind London namelijk een van de beste plaatsen om te shoppen, vooral voor make-up.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. welcome back! mooi dat het leuk was :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vind het zeker leuk om over je reis te horen! Moet ook dringend eens naar Londen!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. erg vinden ? Are you insane ??? Kom maar op met dat verslag in geuren en kleuren en leuke tips ?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ben al benieuwd naar je verslagje van morgen! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Klinkt leuk, nu ga ik je volgende post bijlezen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @peggy : nee, we sliepen nabij Tottenham Court Road, in Greenwich was enkel dat museum voor ons maritieme wetenschappers ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ah ok, ik dacht al, zo'n eind uit de buurt, maar wel een superleuk stukje Londen vind ik!

  BeantwoordenVerwijderen