dinsdag 15 november 2011

London part twoGisteren kreeg ik alleen maar enthousiaste reacties op mijn reisverslagje dus bij deze krijgen jullie deel 2.

Maandagochtend vroeg sleepten we ons allemaal naar het ontbijt om terug de geesten te sterken voor wat beloofde een lange dag te worden. Het ontbijt vonden we allemaal maar niets maar goed, eten moeten we toch.
De eerste stop van de dag was de International Chamber of Shipping. Dit is een organisatie die nauw samenwerkt met de International Maritime Organisation ( IMO) voor de ontwikkeling van allerlei regels, guidelines, nieuwe wetgeving etc .. Voornamelijk vertegenwoordigen zij de stem van de shippers, dit zijnde eigenaars en/of rederijen. Ik vind het persoonlijk niet zo interessant, we kregen een bijzonder korte presentatie en dan werden we verondersteld om zelf vragen te stellen om zo de rest van de voormiddag mee te vullen. Vind ik een beetje gemakkelijk gedaan door die personen daar. Het ging vooral over milieuvervuiling etc, dat boeit mij niet zo dus ik had er niet echt behoefte aan om een vraag daar over te stellen.
Onder de middag waren we vrij voor lunch, we aten snel een broodje want om 14u werden we verwacht bij het Maritime Bureau. Dit is zeg maar een beetje de FBI voor maritieme zaken. Dit vond ik dan weer heel erg interessant, al ben ik wel ff tien minuten in slaap gevallen en lachen de mannen daar nu nog altijd mee :p ! Het komt er op neer dat zij op zoek gaan naar allerlei schimmige personen die zogezegd een partij cargo verkopen wat uiteindelijk gebakken lucht blijkt enz. Die man daar heeft een echte case met ons besproken, het was heel interessant om daar in real life eens van te horen. 
Hierna volgde nog een ellenlange presentatie over piraterij, het bleef maar duren..  Tegen 16u40 waren we daar buiten, we wilden nog eens richting Oxford Street maar tegen dat we aan het hotel waren was het al te laat. We zagen er overigens een prachtige Tower Bridge die baadde in het avondlicht, heel erg magisch om te zien.
Dan zijn we ons gaan opfrissen , uitrusten om met een bendje richting restaurant te gaan. We installeerden ons bij een hééérlijke Thai ergens in Soho en hadden er een zeer prettige maaltijd. Na het eten wilden we met zn allen iets gaan drinken, de mannen wilden naar een Nederlandse pub. Die bleek stampvol te zitten dus ben ik met nog een paar anderen een wandeling gaan maken en op zoek naar een dessert want er zaten een paar Nederlandse zoetemondjes in de groep ;-) ! 
Op Regent Street kwamen we een gezellig patisserieding tegen dus we zetten ons daar binnen. Het bleek een echte nachtmerrie te zijn. De serveuse kwam maar niet af, wanneer ze dan kwam bestelde ze ons niet allen, het duurde eeuwen voor we onze koffie kregen en nog langer voor de taart kwam, hoewel ze die enkel maar uit de toonbank moest halen. We waren alleen erg gefrustreerd en konden dan ook niet snel genoeg buiten zijn. We liepen nog wat rond op Picadilly circus, passeerden alle musicals op Shaftesbury avenue en gingen richting hotel. Het was ondertussen al behoorlijk laat, we dronken nog wat op de kamer en dan was het weer dodo time !

Me & my girls !

morgen de rest sweets ! 
xoxo7 opmerkingen:

 1. Ah Londen, zo vet. Leuke foto's heb je gemaakt, vooral de musical posters!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een leuke foto's! ik ben in februari in london geweest, het was er zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. prachtige foto's! je moet het erg leuk hebben gehad zeg

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuk reisverslag tot hier toe en mooie foto's.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hihi, leuke foto en klinkt heel leuk!!
  Slaapkop :p!!!!

  BeantwoordenVerwijderen