dinsdag 22 november 2011

Inglot
In Londen heb ik slechts twee dingen gekocht en dat waren een oogpotlood en een blending brush bij Inglot.
Ik stond werkelijk te popelen om eens bij Inglot langs te gaan. Toen we daar de laatste dag ook eindelijk tijd voor hadden was ik zo happy like a kid in a candy store ! Nu, zoals ik in mijn vorig artikel reeds vertelde, ik was niet echt in een make up mood en in het kader van mijn spaaractie voor een nieuw fototoestel ( moeilijk, o zo moeilijk dat sparen), had ik mezelf al opgelegd om niet veel te kopen. En daar ben ik goed in geslaagd. Ik had sowieso een nieuw oogpotlood nodig en de brush was niet duur en met nog wat ponden over kon het er wel bij ;-)


De winkel zelf was heel erg mooi, alles ook netjes uitgestald. Ik stond het meest van al versteld van de rijen nagellak, zo ongelofelijk veel kleuren. Mijn vriendin kocht er een jeansblauw lakje. De oogschaduwen spraken me niet zo aan, ik kocht de laatste tijd behoorlijk wat palettes dus ik heb het er wel ff mee gehad. De blushes vond ik ook maar niets door al de glitters die er in zaten. Ik ben in mijn matte blush fase dus de glitters mogen ff achterwege blijven.
De lipproducten vond ik ook wel eens de moeite, ik had er zelfs graag eentje aangeschaft maar de MUA vond ik niet zo vriendelijk dus ik vroeg enkel wat ik nodig had en dat was het.
Het oogpotlood is een  shimmery bruin met a hint of metallic. Ik ben er best wel tevreden van. Het is een speciale kleur vind, niet gewoon standaard bruin. Als ik hem opnieuw zou kopen weet ik niet. Daarvoor gebruik ik hem nog niet lang genoeg

De laatste tijd heb ik mijn best gedaan om veel oogschaduw te kopen maar zonder de aangepaste brushes ben je daar niet veel mee. Sinds mijn kwaliteiten er op vooruit zijn gegaan heb ik wel de behoefte aan wat meer kwalitatieve brushes dus mijn collectie is gestaag aan het uitbreiden. Een korte stevige blending brush zoals deze had ik dan ook nog niet. Het uitzicht is heel simpel, zwart met zilveren letters op. Daar valt niet veel op aan te merken. De brush op zich dan is behoorlijk " hard". Dat was wel ff wennen want ik ben enkel fluffy brushes gewoon. Ik heb hem ondertussen al een goeie week in gebruik en ik ben er wel blij mee. Hij brengt mn oogschaduw intenser aan dan een fluffy brush, het hangt er een beetje vanaf als je oogschaduw goed gepigmenteerd is of niet en als je een intense look wil of niet. 
Volgens mij heb ik hier wel een goeie investering mee gedaan, deze brush kostte 14 pond, iets van een 18 euro is dat denk ik. Valt wel goed mee he. Inglot heeft nog niet mijn hart veroverd zoals bij vele anderen maar ik ben zeker benieuwd naar meer. Vooral de lakjes zagen er héél interessant uit. Sinds mijn collectie met nogal wat UD palettes is uitgebreid heb ik gewoon ff de behoefte niet meer aan oogschaduw. Voorts kijk ik zeker uit naar nog wat brushes want ze zijn gewoon helemaal niet duur.

Hebben jullie al wat van Inglot geprobeerd ?

xoxo

8 opmerkingen:

 1. Die kwast is mooi en lijkt mij erg zacht. Heb nog niks van deze winkel, toch snel maar eens halen:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heb er nog niets van.. maar zou graag de oogschaduwen eens uitproberen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb er 2 palettes van en vind ze super !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ook ik ben een echte Inglot fan! Die brushes zijn goed hoor, goede koop mee gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben dol op Inglot! De freedomsystempalettes zijn mijn favoriet. Graag zou ik ook nog eens een kwast uitproberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heb er nog nooit iets van gehad ^^ maar ik zou er wel graag het een en ander er van hebben x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben toen ik in Londen was niet bij Inglot geweest, helaas geen tijd voor gehad. Ik wilde wel graag, maar we hebben nu ook een Inglot in Amsterdam.

  BeantwoordenVerwijderen