woensdag 23 november 2011

Foundation free wednesday !Ik ben een grote foundation fan en verlaat dan ook nooit het huis zonder. Mijn kast puilt uit van de flesjes en als ik een nieuwe zie kan ik er moeilijk aan weerstaan !
Nochtans ziet mijn huid er best wel prima uit. Ik heb enkel wat sproetjes en hier en daar een rood stipje maar dat is te verwaarlozen. Foundation heb ik op zich niet nodig, maar ik voel me veel beter als ik er wél op heb.
Deze morgen was ik een beetje te laat opgestaan en ik moest drrrringend naar een afspraak  dus het werd ff snel wat mascara en een klein lijntje onder mijn ogen. Ik had zelfs geen blush op. Say whaaaat ! Geen blush ? Ja idd ! Horrible, isn't it ? Ik ga werkelijk zélden de deur uit zonder make up, enkel naar de bakker aan de overkant van de straat en dat gebeurt op zo'n moment in een waar snel tempo. Je weet maar nooit wie je tegen komt !


Nu ik vandaag zo zonder veel make up rond liep, vond ik dat het best wel mee viel zo. Mijn huid ziet er de laatste tijd ook mooi glowy uit dus ik kan het wel hebben. Het was zelfs een beetje een verademing voor mijn huid om eens geen foundation op te hebben. Misschien doe ik dit wel eens vaker.

Wat denken jullie ? Ga jij soms wel eens de deur uit zonder make up of met een minimum aan make up ?

16 opmerkingen:

 1. Ik durf gerust zonder makeup de deur uit maar om te gaan werken of om uit te gaan draag ik toch liever makeup hoor :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik doe dat zeker, maar mijn huid ziet er wel beter uit met :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik draag bijna nooit foundation :p en mijn huid is er zéér blij mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goed meid! ik draag nooit foundation, heb het ook niet nodig en ben er blij om

  BeantwoordenVerwijderen
 5. foundation is iets wat niet vast in mijn make up routine zit ingebouwd. ik heb van mijn eigen wel een goede huid en gebruik wel regelmatig de BB cream van Garnier omdat die toch ook wel een tintje heeft en mij huid eigenlijk voldoende egaliseert :-).

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ga weleens zonder make-up de deur uit, maar stiekem vind ik met toch wat mooier staan hoor. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dank je voor je comment op mijn Balenciaga Boots ;)

  Ik durf wel eens op een zondag een make-up-loze dag te houden. Je huid heeft er deugd van :)

  Naar mijn werk en in het uitgangsleven zal je me dat wel niet zien doen! :)

  msaprilfish.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik durf ook gerust zonder foundation de deur uit. Overdag gebruik ik meestal een tinted moisturize anyway. vandaag zijn mijn ogen gemaquilleerd, heb ik blush op en lipbalm. Geen foundation!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dit is iets dat vrouwen veel vaker zouden moeten doen. Het is een hele verademing voor je huid als het geen tonnen producten erop heeft. Ik doe elk weekend 1 dag waarbij ik enkel reinig en een moisturizer (soms zelfs niets). Een soort van schop onder je huid's achterste om zelf ook wat te werken en alles ziet er weer veel beter uit de volgende dag.
  Plus al die agressieve behandelingen en porie-verstoppende makeup blijven eens een dagje gespaard.
  Leuke blog, ben je beginnen volgen nu.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ben geloof ik alleen in de zomer een keer zonder foundation het huis uitgegaan, moet er niet aan denken!

  Moet ik er wel aan toevoegen dat ik veel vanuit huis studeer en dan heb ik eigenlijk nooit foundation op (genant als de postbode langs komt - haha). Bij mij draait het trouwens allemaal om foundation: blush en mascara kan ik prima 'vergeten'

  BeantwoordenVerwijderen
 11. ik heb geen foundation nodig en daar ben ik erg blij mee. ik heb meestal alleen mascara en oogpotlood op en dan nog iets als concealer.
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Noooo!!! Ik ga nooit zonder make-up de deur uit, dan voel ik me echt niet goed!!
  Vroeger droeg ik wel meer foundation en concealer, nu vind ik mijn huid er goed uitzien met een goede bbcream en wat concealer onder men ogen en een beetje blush, maar zonder dat, no way!!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik ga bijna nooit de deur uit zonder make-up maar ik heb er geen problemen mee om dat wel te doen

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik draag ook meer geen foundation dan wel, maar uiteraard zie ik er wel heel wat 'gezonder' uit met. Eerder kwestie van luiheid hoor ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik ga heel vaak zonder make-up de deur uit. Het is alleen vervelend als mijn huid niet in tip-top in orde is.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. ik op zondag doe ik vaak niks op maar voel me toch prettiger met foundation hoewel ik wel een gewone effen huidje heb! of ik moet zelfbruiner gebruiken dan heb ik een beetje een kleurtje

  BeantwoordenVerwijderen