woensdag 28 december 2011

Goede voornemens voor het nieuwe jaarGoede voornemens, goed bedoeld maar zelden nagekomen. Dit is de eerste keer dat ik ze op papier ( alé digitaal dan) zet, misschien ga ik ze zo na komen ? Let's hope so.

1. Een leuke job vinden. Ik studeer af in juni ( hopelijk) en dan breekt ook voor mij het echte leven aan.2. Ongelofelijk veel genieten van mijn allerlaatste semester op school ever ! Het eerste semester was zalig, het tweede semester moét nog beter worden. Dit is met stip het beste jaar aan de unief ooit !

3. Hopelijk tegen eind december op zijn minst plannen hebben om alleen te gaan wonen. Het is een understatement als ik zeg dat ik het beu ben thuis.


4. Wat meer nee leren zeggen. Ik ben veel te gemakkelijk, ik doe letterlijk alles voor iedereen, gewoon omdat ik het niet erg vind. Dat moet maar es stoppen.5. Terzelfdertijd, een aantal mensen dumpen die alleen maar ballast vormen in mijn leven. Denk maar aan de vriendin die jij altijd moet bijeen rapen nadat ze voor de zoveelste keer is buitengesmeten door haar lief. Maar als jij ze voor één keer in je leven nodig hebt, dan moet de moeite die ze in jou steekt, alweer beloond worden met meer aandacht van jou. Oh en als je die aandacht niet/onvoldoende geeft, dan ben je plots niet meer goed genoeg. Niet nodig zo'n mensen. Punt.

6. Gaan sporten ! Seriously ! Vorig jaar en dit jaar ging ik best vaak gaan sporten maar toen werd mijn fitness gesloten en was ik te lui om naar de andere te gaan. Tis er aan te zien. Méér sporten dus ! For real !7. Op reis gaan. Maakt mij niet uit naar waar. En stiekem hoop ik dat ik de tijd en het geld vind om een van mijn beste vrienden op te zoeken in Seattle, miss him very much.

8. Minder geld uitgeven, zeker aan beauty spullen. Ik heb flink mijn best gedaan dit jaar, het mag wel ff minderen. Oh en vertelde ik al dat ik tegenwoordig meer into skincare ben, vaak nog duurder dan make up, auch ! Ach, het is voor een goed doel e , I love my skin !

9. Het aller belangrijkste : gewoon gelukkig zijn. Dit is echt een lastig jaar geweest voor mij dus ik hoop dat 2012 beter wordt. 


Wat zijn jouw goede voornemens ?
xoxo

15 opmerkingen:

 1. Amai, dat zijn veel voornemens ! :) Ik wil terug meer gaan sporten maar dat duurt meestal niet erg lang...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, herkenbaar! Goede voornemens zijn vaak een kwestie van gewoon doen, maar wij zullen er je wel aan helpen herinneren. Doe maar een follow-up artikel over een maandje of twee :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Daar zitten een hoop voornemens in waarin ik me kan herkennen, maar sowieso al succes met de eerste. Moet er niet aan denken dat ik geen student meer zal zijn en vind het idee van stage al verschrikkelijk.

  Punt 9 blijft het belangrijkst en ga ik ook hard aan werken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. mooie voornemens heb je gemaakt! en oh zo herkenbaar, zelf heb ik sporten ook voor het 2de jaar op rij als voornemen erop staan. in 2011 is het niet gelukt, hopelijk in 2012 wel! ik wens je veel succes in je zoektocht naar een leuke job! en van die vrienden is zo herkenbaar. ik heb dit jaar ook definitief een punt achter een vriendschap gezet. naaperij en jaloersheid zijn niet bepaald datgene wat ik zoek in een vriendschap. liever 1 goede vriend die ik weet te vertrouwen dan alle andere mensen in de wereld. welke stap je ook zet, je komt altijd wel nieuwe leuke mensen tegen die het wel goed met je voor hebben :-).

  ik wens je alvast het allerbeste toe in 2012 zowel prive als hier met je blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ Beauty Treasures : zo lief van je, thx !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Met nr 5, 8 en 9 ben ik het helemaal eens! Energie steken in een negatief persoon kost jou alleen maar je positieve energie, en de belangrijkste persoon in je leven...dat ben jezelf! You go girl! Minder geld uitgeven, dat staat ook op mijn lijstje... en Gelukkig zijn is het beste voornemen ooit, nu het alleen nog zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haha, dat zijn er een hoop! Veel succes met het volhouden.
  Ik wil vooral gezonder eten! haha. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Superleuk om lezen!!
  Ik zou beter ook een postje opmaken, zodat ik zeker kan zien of ik het echt naleef!!!
  Hopelijk kan je al je voornemens waarmaken.
  Ik zou ook moeten sporten, maar heb er echt de tijd niet voor. Minder kopen, zou idd ook zeker geen kwaad kunnen.
  En gelukkig zijn, laat ons hopen dat iedereen dat mag ervaren! wens het je alvast toe in 2012 xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een goede voornemens :) hopen dat het je lukt of tenminste dat een paar je gaan lukken!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Waaw zo herkenbaar meid! De dingen die jij opnoemt gingen precies zo door mijn hoofd in het laatste jaar dat ik naar school ging :) Ik heb toen 2 'vriendinnen' verloren ,het waren er ook zo die alleen iets lieten horen als het hun uitkwam dus daar heb ik ook afstand van genomen en het is idd beter zo, minder drama! goede voornemens x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie voornemens, geniet inderdaad nog van je laatste jaar op school, voor je weet is het om! Als je nou dat geld wat je uitgeeft aan make-up opzij zet, elke keer dat je denk, dat geef ik uti, doe je het in een potje of op je bank en dan kan je binnenkort vast je trip naar Seattle boeken! :D Geniet van 2012!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. wat een leuke voornemens.. moet ook maar is goed nadenken erover.. PS. Kerst is over, maar ik wil je nog steeds een cadeau geven.. Doe mee met mijn ‘Mystery fashion goodiebag’ giveaway met Monki, Pull & Bear goodies en meer! Nog maar 2 dagen! http://cyliaaaa.blogspot.com/2011/12/giveaway-x-mystery-fashion-goodiebag.html

  BeantwoordenVerwijderen
 13. yup nummer 4 herken ik me in! =( moet ik ook veranderen.

  BeantwoordenVerwijderen