maandag 26 december 2011

Sensational Algae MaskDe Dr. Van Der Hoog lijn werd onlangs vernieuwd, het geheel werd in een strakker jasje gestoken en dat viel mij op toen ik weer eens aan het rondneuzen was in het Kruidvat. Er was net korting op de maskers dus nam ik er daar twee van mee, waaronder deze Sensational Algae.


De gebruiksaanwijzing bij dit masker is als volgt : doe één eetlepel heet water in een kommetje en doe er dan het poeder bij en vermeng tot een pasta. Bibi hier had alweer teveel water gebruikt dus het was eerder een klei watertje maar bon, het werkte ook ( vergeten foto van te maken overigens, sorry).  Het masker heeft een bijzondere geur, het doet me denken aan producten die ik vroeger gebruikte ( maar waarvan de naam me nu volledig ontgaat en deze informatie bijgevolg voor jullie compleet nutteloos is), echt heerlijk.
Eenmaal aangebracht wordt het masker al gauw hard en dan moet je zo'n twintig minuutjes blijven zitten. Bij mij was het een dik half uur, ik was gebiologeerd aan het kijken naar The Voice van Vlaanderen ;-)
Daarna spoelde ik het af met lauw water, maar ik heb toch nog eens mijn gezicht met een reiniger gewassen om echt alle restjes er af te krijgen.
Mijn gezicht stond rood maar voelde wel erg clean en zacht aan. Deze koop ik zeker opnieuw. Ik had niet het gevoel een diepgereinigde huid te hebben maar dit maskertje deed wel eens deugd !

Dit gebeurde toen ik de verpakking open trok : clumsy, moi ?

Zijn jullie al bekend met de maskers van Dr. Van Der Hoog ?
Te koop bij het kruidvat voor 2,40 euro.

8 opmerkingen:

 1. Oh die heb ik onlangs ook gekocht om een review van te maken, goed om te weten dat ik moet opletten met het water toevoegen! :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt erg goed, vooral inc ombinatie met The voice of (holland).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik gebruik er echt vaak maskertjes van ^^ x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha, dat heb ik ook altijd bij die maskers, stuift al het poeder overal naar toe. :') Vooral als ik even niet op let. Hij klinkt goed, maar dat hebben de poedermaskers van Dr. Van Der Hoog altijd!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn zo'n maskertje, maar zelf gebruik ik het liefst een kant en klare versie :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Klinkt fijn!
  Ik ga je volgen leuke blog

  BeantwoordenVerwijderen