donderdag 8 december 2011

Love at first sight : Laura Mercier Canyon Sunset Cheek Melange
Ik was deze morgen wat aan het rondsnuffelen op de webshop van Cosmeticary en ik kwam deze praachtige blush van Laura Mercier tegen. Y'all know blushes are my soft spot, right.
Voluit heet deze Canyon Sunset Cheek Melange. Klinkt rather fancy, niet ? Na wat rondsnuisteren online kwam ik een artikel tegen van Temptalia met prachtige foto's. Ik heb ze dan ook even van haar geleend. 

De blush bestaat uit drie kleuren die je samen of apart kan gebruiken. Een roze, donkerroze/rood en een koraal kleur. Er zit ook een lichte sparkle in, yay!  Check ff hier hoe mooi het Temptalia staat. Het ziet er uit als de perfecte blush voor een healthy glow.  Ooh nu ben ik helemaal verliefd hier op. 
De 'print' op de blush is prachtig gedaan, ziet er een beetje canyonish uit ( als dat een woord is :d). 

Helaas is ie wel wat aan de prijs, 45 eurootjes om precies te zijn. Ja, ik weet het, ik heb  Dior blushes en die hebben hetzelfde prijskaartje maareum, in het licht van mijn spaaractie voor een nieuw fototoestel ga ik deze moeten laten aan me voorbijgaan. Met pijn in het hart, that is. Foto's courtesy of Temptalia

xoxo

9 opmerkingen:

 1. Dat is echt een prachtige blush. Vooral dat printje maakt het dat het er heel luxe uitziet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, als ik die foto zie is het bij mij ook wel love at first sight!!! <3 Zo mooi!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele mooie blush. Misschien kan je hem nog op je kerst wishlist zetten ? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Waauw fantastisch mooi... maar zo prijzig he die Laura Mercier spulletjes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hij is erg mooi (en duur), maar ik zou best wel bang zijn dat ik er bij een veeg met mijn kwast uitzag als een clown.

  BeantwoordenVerwijderen