zondag 4 december 2011

Catrice Allround ConcealerEen klassieker op concealer gebied is de Catrice Allround Concealer die je heel eenvoudig in het Kruidvat kan vinden. Mijn favo concealers zijn van Mac en Bobbi Brown maar uit budgettaire overwegingen wilde ik deze wel eens uitproberen. Voor 4 euro kan je niet veel missen denk ik dan. Het handige eraan is dat je vijf kleuren in eens krijgt. Drie echte concealer-tinten, een roze om blauwe kringen weg te werken en een groene om rode plekjes tegen te gaan. 
Ik las vaak dat velen de vijf kleuren in één vervelend vinden omdat ze er maar eentje gebruiken. Mij maakt het eerlijk gezegd niet uit. De roze en groene gebruik ik sowieso. Ik heb ze niet nodig maar baat het niet dan schaadt het niet. Overigens, wanneer ik roze concealer aanbreng, merk ik altijd dat ik er 'wakkerder' uitzie.
De drie verschillende bruine tinten storen me niet, ik gebruik de donkerste, breng daarna foundation aan en dan een klein toefje van de lichtste kleur om het geheel een beetje op te lichten.
Ondanks de prijs ziet de verpakking er helemaal niet goedkoop uit, altijd een pluspunt ! En ie is stevig ook, ik kan het weten want ik heb hem al eens laten vallen ( yes I'm clumsy !).Een echte holy grail is het niet, daarvoor hou ik teveel van de Bobbi Brown concealer, maar voor die prijs vind ik het wel een goed alternatief. Het nadeel er aan is misschien dat ie best wel snel op gaat zijn denk ik. Maar dat heb ik ook met mijn concealer van Bobbi Brown, ik denk dat ik er misschien gewoon een beetje te kwistig mee om ga :d ! 
Een vloeibare concealer in een tube gaat naar mijn mening minder snel op.
Toch is het zeker een rebuy en toe te voegen aan het lijstje van beauty on a budget toppers !
Hebben jullie deze al eens geprobeerd ?

xoxo sweets 

ps : het is hier wat rustiger op mijn blog, ik heb het helaas behoorlijk druk met schoolwerk. Thanks for sticking around anyway ;-)

10 opmerkingen:

 1. Ik heb hem ook gebruikt, prima goedkoop alternatief, alleen gebruikte ik eigenlijk alleen de donkerste kleur en de roze. Ben toch weer overgegaan op duurde concealers omdat ik die gewoon duidelijk veel beter vind.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb hem een hele tijd geleden eens gekocht, maar ik ben er niet wild van. Ik snap dat het een goedverkopend product is, maar het deed niet veel voor mij. Heeft dan ook heel lang in mijn lade gelegen en dan heb ik er iemand anders blij mee gemaakt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En weet je, erg handig dat er in dit palette een groene concealer zit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze gebruik ik echt al voor een hele tijd en hij blijft fijn <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vond hem wel fijn en heb uiteindelijk wel alle kleuren opgemaakt, al zat het me eerst wel een beetje dwars dat ik er 'teveel' had. Het is lang geleden, maar ik geloof dat ik hem ook wat vettig vond aanvoelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik hoor zoveel verschillende verhalen hierover ik moet hem echt maaris uit proberen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik had deze ook, maar had alleen de groene gebruikt :p

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hej!
  Zou jij mij willen volgen via Bloglovin'? http://www.bloglovin.com/en/blog/3209267/laura/follow
  omdat GFC weggaat.

  Ik volg jou vanaf nu ook via Bloglovin' .xx

  BeantwoordenVerwijderen