dinsdag 20 december 2011

Shopped !

 
 
Soms moét je gewoon iets kopen & that's exactly what I did yesterday ! Het was mijn eerste echte blokdag en het ging voor geen meter vooruit. Dan maar de stad ingetrokken en terwijl mijn kleedje voor oudejaar gescoord. Nu nog accessoires vinden maar dat is dan een probleem voor woensdag ( tripje naar Antwerpen gepland, yay !). 
Bij The Body Shop scoorde ik het Vitamin C serum ( niet op de foto). Dat staat al een tijdje op de wishlist, ik lees er alleen maar positieve reviews over en voor 22 euro kan je niet echt missen he. Tegenwoordig kan ik echt niet meer zonder serum dus ik kijk altijd uit naar nieuwe dingen om uit te proberen. Ook nog op de wishlist : het Clinique turnaround serum & masker en natuurlijk het Estée Lauder Illuminating serum.
 
 
 
Ik zag in de folder van het Kruidvat dat er mooie aanbiedingen waren dus een stop hier was ook verplicht. Er waren heel wat 1+1 acties, onder meer van Rimmel en Gosh. Normaal ben ik geen zo'n Gosh fan, ik had er zelfs niets van liggen. Maar toen ik de auberginekleurige oogschaduw zag liggen was ik toch een beetje verkocht en aangezien het 1+1 was, nam ik terwijl de bekende primer mee. Die heb ik nog nooit geprobeerd. Mijn huidige primer is op en aanvankelijk wilde ik voor de prep+prime base van Mac gaan, maar ik kom niet meteen meer voorbij een MAC. Ok, woensdag in Antwerpen wel maar ik vermoed dat het zeer druk zal zijn en ondertussen heb ik toch maar lekker deze basis gescoord aan de helft van de prijs. Dat telt voor iets he !
Van Catrice kocht ik nog deze zilverkleurige mono, iets leuks voor de feestdagen dacht ik. Eenmaal thuisgekomen ontdekte ik dat ik zo'n kleur heb zitten in mijn 88 palette maar bon, combineren dan maar. Overigens, ik ben geen fan van mono's, doe mij maar paletjes. Dan heb je gelijk wat kleuren in eens maar nu kon ik het echt niet laten.
 
 

En toen ik in het pashokje met mijn nieuw kleedje aan, zag hoe bleek ik wel was, heb ik in het Kruidvat nog snel deze zelfbruinende doekjes in mn mandje gegooid. Die werken snel en efficiënt !
 
 

Als laatste kocht ik nog een klein cadeautje voor een meisje uit mn klas. Als je elkaar niet  goed kent vind ik badproducten altijd een goed idee !

xoxo sweets

12 opmerkingen:

  1. Ik vind die doekjes van Kruidvat ook altijd erg fijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke spulletjes! Ik ben erg benieuwd naar de primer van GOSH.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooi geshopt!
    Die zilverkleurige oogschaduw ziet er heel mooi uit, echt iets voor de feestdagen! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik ben heel benieuwd naar de reviews :D

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Superleuke spulletjes!!
    Benieuwd naar de reviews van de Gosh producten, en ook wel naar je kleedje :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. De oogschaduw van Gosh ziet er mooi uit !

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Oh, die selftandoekjes heb ik nog nooit geprobeerd. Moet ik eens meenemen, dan!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat zitten de producten van GOSH toch mooi ingepakt, doet mij een beetje aan MAC denken! Mooie aankoopjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuke spulletjes heb je gekocht, ik ben benieuwd wat je van de Gosh primer zal vinden.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Gosh vind ik eigenlijk wel een beetje een vergeten merk, want ze hebben de voorbije tijd wel erg veel verbeterde kwaliteit gebracht! leuke aankopen

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik heb de kruidvat doekjes ook nog liggen! ga ze ook binnenkort eens testen x

    BeantwoordenVerwijderen