zaterdag 28 januari 2012

3 x Sinful ColorsSinful Colors is een nagellakmerk dat verkocht wordt bij Di hier in ons Belgenlandje. Deze drie mini's kreeg ik van mijn zus cadeau. De flesjes bevatten 5 ml, de helft van een ' normaal' lakje. Dergelijke mini's vind ik handig, zo kan je heel wat kleuren kopen, zonder dat het al te veel kost. Let's face it, wanneer maak je écht nagellak op ? Niet dus. Ik althans niet.

De kleuren zijn in volgorde : Coffee - Nude du Soir - LingotIk swatchte ze op plakband gezien mijn nagels écht niet voor vertoning vatbaar zijn. Wanneer ze er beter uit zien doe ik es een poging om degelijke nagelswatches te maken. Of misschien moet ik es zo'n nagelwiel kopen ?
Nuja bon, back to business. Coffee is een donkerbruine kleur die een zalige crème finish heeft. Het ziet er uit als vloeibare chocolade op mijn nagels. Dit is mijn persoonlijke favoriet ook ! 
Nude du Soir is een peachy kleur met kleine glinsters in. Hier ben ik niet zo gek van omdat het er op mijn nagels uitziet alsof ik geen nagels heb. Got it ? Ik bedoel hier mee dat mijn nagels precies onzichtbaar worden. I guess what I'm trying to say is .. dat dit een kleurtje is die meer bedoeld is voor donkerdere huidtypes, dan is dit een mooi nude kleurtje. Mijn voorkeur draagt het alleszinds niet weg.
Lingot is dan weer een bronze-goud kleur, ideaal voor party's ! Het is een chique kleur zonder dat het er over is. If you know what I mean.

Don't mind the mess ;-)


Volgens mij kosten deze mini's van Sinful Colors rond de 3 euro en fullsize flesjes tegen de 6-7 euro. De flesjes zijn cute, en handig. Juist het borsteltje is een beetje aan de kleine kant.
Praktisch alle nagellak die ik draag houdt het maar een dag of twee-max drie uit, over tipwear kan ik jullie dus niet veel zeggen. Misschien moet ik terwijl ook maar es een nieuwe topcoat kopen. Op dit moment gebruik ik eentje van Essence maar echt fantastisch is ie niet. 
All in all, ik ben heel blij met mijn lakjes, Nude du Soir zal er eentje zijn voor als ik wat bruiner ben, denk ik.Kennen jullie de lakjes van Sinful Colors al ? 

xoxo

ps : binnen twee weekjes koop ik mijn nieuw fototoestel, gedaan met de crappy foto's ! Hurray!

15 opmerkingen:

 1. Mooie kleuren ! Ik heb er zelf ook 2 lakjes van.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kon ze nog niet, maar vind ze er wel leuk uit zien! Vooral de laatste lak, die heeft iets aparts, waardoor het mijn aandacht trekt. :) Wauw, spannend! Een nieuw fototoestel is altijd amazing, ben benieuwd. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kende dit merk nog niet, maar vind de lakjes super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kleuren!! Heb er zelf nog gene van dit merk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. super leuke kleurtjes. zo jammer dat het in NL niet verkocht wordt... :(

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat schattig! Ik kende het niet, en jammer genoeg wordt het niet in nl verkocht :(

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke kleurtjes! Vooral de laatste :)) x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik kan je de topcoat van Essie zeker aanraden. Die verkopen zo ook bij Di.
  Hij droogt snel (binnen de minuut, bonus!) en je nagels houden het meer dan een week uit zonder te chippen. Diiiiing :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke kleurtjes! Vind ze er erg mooi uit zien ;)

  BeantwoordenVerwijderen