vrijdag 27 januari 2012

Tagged !

De lieve Cynthia van Beauty Koning tagde mij om haar elf vragen te beantwoorden dus bij deze doe ik dat dan maar es he ;-)

Er zijn wat regels maar ehm, whatevs :p !1. Wat is je favoriete nummer? En waarom juist dat nummer?

Ik heb zoveel favoriete nummers dus kiezen is moeilijk, ik doe toch een poging en geef terwijl mijn top drie. Op 1 : ' Pictures of you ' van The Cure. Ik weet niet als de jonge lezers deze groep kennen,  tijdens de succesperiode van deze groep was ik zelf nog héél klein maar ik leerde muziek kennen door mijn mama, die nam mij ooit mee naar een concert van The Cure tijdens de Lokerse Feesten en ik was op slag verliefd. Het heeft een zeker melancholie over zich. Ik kan er vijftien keer achter elkaar naar luisteren.
Op 2 staat Stevie Nicks met 'Stand Back' , echt een ' girl power' song. Stevie Nicks is de lead singer van Fleetwood Mac, ook alweer een groep die zijn grootste successen beleefde in de jaren '80, toen ik nog a very little girl was. What can I say, ik ben geboren in het verkeerd decennium.  Als laatste nummer kies ik ' Into the groove' van Madonna, daar word ik altijd helemaal vrolijk van ! Oh en ' Don't you forget about me' van Simple Minds is ook een grote classic voor mij. Aaah, ik kan echt niet kiezen !2. Wat is je favoriete film? En waarom?

Mijn all time favorites zijn Love Actually en A lot like love. Beide romantische komedies maar die toch een mooi verhaal vertellen. Om het een beetje cheesy te zeggen : love conquers all !  Soms heb je gewoon iets nodig om in te geloven & what could be better than a movie ?
Oh en Bridget Jones natuurlijk, god I love her !3. Waarom ben je begonnen met bloggen?

Ik ben begonnen met bloggen omdat ik er zo van genoot al die leuke blogs te lezen en het kriebelde altijd maar om zelf mijn mening te uiten. 

4. Wat is je favoriete game? Zoals op de PC, XBOX360, PS3 of een DS?

Ik ben niet echt een gamer, ik heb niet echt een voorkeur. Als ik toch iets zou noemen is het de Wii Fit.

5. Noem drie must-haves uit je stash.

Estée Lauder Double Wear foundation, het Clinique 3 stappen plan en Mac Lovejoy blush.6. Weet je nog je allereerste make-up product die je gebruikte? En welke was dat?

Goh, dat is al hééél lang geleden. Ik vermoed oogpotlood van Bourjois, een zwarte natuurlijk want dat gebruiken alle teenagers die nog niet the slighest clue hebben van make up. En ik herinner mij goed dat ik helemaal into de High Lengths mascara van Clinique was. 


7. Heb je een favoriete feestdag in het jaar? En waarom die dag?

Bwa, niet echt eigenlijk. Feestdagen zeggen me niet zoveel meer. Ik vind het leuk om met kerst en nieuwjaar gezellig samen te zijn enzo maar het betekent niet echt wat. Komt mss ook omdat ik niet echt familie heb dus ik kan niet goed meespreken van grote gezellige familiefeesten. 


8. Vertel een geniaal moment uit je leven, klinkt raar, waarom je nog steeds moet lachen als je eraan denkt.

Hmm, there were so many ! Ik herinner mij een moment met mijn vorige vriend waarbij we teveel paaseieren hadden gegeten en witte wijn hadden gedronken, of ik toch alleszinds. Needless to say dat dat niet goed is afgelopen. Onze relatie is on bad terms geëindigd, maar als ik aan dit moment denk krijg ik altijd een grote glimlach op mijn gezicht. 
Natuurlijk heb ik met mijn huidige vriend ook zoveel mooie herinneringen, of zelfs herinneringen die niets met boyfriends die te maken hebben, maar deze is gewoon eentje uit een compleet andere periode in mijn leven die mij toch altijd doet lachen.

9. Is er nog iets wat je graag wilt leren? Zoals een het opmaken van een ander? Of perfect kunnen koken? Zo ja, wat wil je nog leren?

Ik zou hééél graag een visagiecursus willen volgen, puur als hobby. Lijkt me superleuk. Wat ik ooit zou willen doen is het leren vliegen met een sportvliegtuigje ofzo. Ik weet niet als ik dit zou aankunnen maar het lijkt me ongelofelijk leuk. Sinds ik een aantal technologische vakken heb overwonnen, wat niet eenvoudig is voor een rechtenstudente die nog geen fietsband kan oppompen, heb ik het gevoel veel meer aan te kunnen. 10. Favoriete sport? Of team?
Kunstschaatsen ! Ik wilde het vroeger altijd doen als hobby maar mocht niet van mama wegens gebrek aan een ijsbaan in de buurt. Het is een van de weinige sporten waar ik met plezier naar kijk en wat ik zelf heel graag doe. 

11. Wat kan je echt niet uitstaan?

Mensen die vooroordelen klaar hebben over mij. En in dezelfde categorie : mensen die zichzelf beter voordoen dan ze zijn !


Pink Fairy tagde mij enkele dagen geleden ook dus neem ik deze er bij. Get ready for some information overload ! 

11 feiten over mezelf- wist je dat ... ?

1. Ik vroeger  aan boogschieten heb gedaan.
2. Ik  nogal een clean-freak ben.
3. Strawberry daiquiris  mijn favoriete cocktails zijn, just can't get enough of those !
4. Mijn geld het liefst naar designer handbags gaat( mijn portemonnee vindt dat niet zo leuk).
5. Mijn haar is blond, strawberry blonde, chocoladebruin en oh ja, mijn eigen haarkleur  geweest. Nu is het Ombre, een aanrader hoor !
6.Rolo McFlurry's the best (fake) icecream ever zijn !
7. Ongeduld een van mijn grootste karakteristieken is, het kan nooit snel genoeg gaan.
8. Er is slechts één vriendin van mij die weet dat ik een blog heb ( yes Alana, it's you !).
9. Some bitches mijn vriendschap niet verdienen ( sorry ,die moest er ff uit :p)
10. Ik  sinds 3 jaar een vriend heb, vorig jaar was nogal rocky maar nu is alles weer goed :-)
11. Reacties op mijn blog kunnen me soms zooo gelukkig maken.

De 11 vragen van PF :
1. Wat is je favoriete kleur en waarom?
Hmm moeilijk, ik zou zeggen roze. Kvind het zo rustgevend en chique tegelijk.2. Hoe zie je jezelf over 5 jaar?
Hopelijk niet meer thuis wonend, een leuke job hebben en alleen maar lieve vrienden !


3. Ben je meer honden-mens of katten-mens?
Ik zou zeggen kattenmens want ik heb enkel een kat.

4. Hoe ziet jou (perfecte) zaterdag-avond eruit?
Diner in La Siesta in Oostende en dan afspreken met mijn vrienden in de local cocktailbar voor een gezellige avond, those are the best.5. Wat is de laatste bioscoop-film die je gezien hebt en wat vond je ervan?
The Girl With The Dragon Tattoo. Zeker een aanrader. En voor de liefhebbers : lees zeker het eerste boek van Stieg Larsson waar deze film op gebaseerd is. Het boek het ' Mannen die Vrouwen Haten'. Echt een aanrader ook !

6. Wat was jouw grootste baal-moment van afgelopen jaar?
Het jaar is nog maar begonnen, heb er nog niet echt gehad. Mss een algemene baal-mood omdat het examens zijn.

7. Stel, je komt op een onbewoond eiland terecht... helemaal alleen. Hoelang zou jij het kunnen volhouden, denk je?
Nog geen dag. Ik ben niet gemaakt om alleen te zijn. Daarvoor babbel ik te graag.

8. Vertoon jij wel eens symptomen van shopping-verslaving?
Ja, dat zou wel es kunnen. Ik kan 100 keren tegen mezelf zeggen dat ik niets mag kopen en somehow kan ik het niet weerstaan om die bankkaart door de terminal te swipen en met mijn zakje gelukkig naar buiten te lopen.

9. Wat is jouw make-up holy grail?
Estée Lauder Double Wear Foundation !

10. Kun jij een dag zonder je telefoon?
Dat denk ik wel.

11. Noem een beauty-regel/advies waar je vaak zelf aan moet denken.
Gezichtsreiniging is be-lang-rijk !

Ik ga niemand taggen en ga ook geen nieuwe vragen verzinnen want ik ben er eerlijk gezegd echt niet goed in.!
Iedereen is ondertussen getagd denk ik dus neem hem gerust over en laat een reactie achter, ik lees graag jullie antwoorden. 

xoxo

8 opmerkingen:

 1. Wat een leuke antwoorden heb je gegeven :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk zeg dat je ze ook hebt gedaan :). Grappig dat alleen je vriendin van deze blog weet, hehe.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha, geweldige tag! Ik wist niet eens dat je van The Cure hield. :D Haha, wat vet! Ik hoorde dat ze naar een festival kwamen met de Red Hot Chili Peppers, nog een aantal namen, in ieder geval grote namen. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Superleuk om lezen!!
  En boogschieten?? :-o ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk om te lezen ! Ik moet de mijne nog invullen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke tag !:D ik vind het altijd erg leuk om tags te lezen :D!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik verschiet ervan dat maar één vriendin weet dat je blogt! :) Is dit een bewuste keuze dat je het niet aan hen zegt?

  BeantwoordenVerwijderen