maandag 2 januari 2012

Bourjois Délice de Poudre BronzerOnlangs was er een 1+ 1 gratis actie in het Kruidvat voor Bourjois. Ik nam deze bronzer en de Flower Perfection foundation mee. 
Ik had eigenlijk enkel maar bronzers liggen die redelijk fel waren of met wat glitters in .. en ik wilde graag gewoon een simpele, zonder glitters of too bronzy, om mee te contouren. Deze bronzer komt ook vaak voor in de filmpjes van Tanya Burr en zij ziet er altijd prachtig uit, dus why not ;-) ! En hup, ie was mee in het mandje.
De verpakking is leuk gedaan. Het is precies een boekje dat openklapt. Er zit trouwens een magneetje in, zo sluit ie altijd netjes. Pluspunt !De kleur zelf is bruin maar met een oranje ondertoon. Er zitten héééél kleine glitters in, maar op het gezicht merk ik daar niet veel van. De kleur is mooi te blenden en blijft goed zitten. Je kan heel lichtjes contouren of de bronzer sterk aanzetten. Het is maar wat je zelf graag hebt.

Ondertussen is het een grote favoriet geworden die ik haast dagelijks gebruik.  En ik heb mooi voordeel gedaan bij het kopen van deze. Gezien alles 50 % was, heb ik hier maar 7,5 euro voor betaald ipv 12,99 euro. Well if that isn't a bargain !

xoxo !


9 opmerkingen:

 1. Wat een mooie bronzer, die verpakking is zo pretty :) Leuke blog heb je trouwens. Ik ga je volgen op Bloglovin :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die verpakking is echt leuk, lijkt net een blok chocolade.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat ziet er een mooie bronzer uit ! De verpakking is ook leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh my god, ze bestaan dus nog wel! Mooie verpakking, mooi product en gewoon lekker mat. Vorig jaar met kerst, ik bedoel, 2010, was ik op zoek naar die. Zo een vrouw vertelde dat ze uit de productie waren gehaald, niet meer leverbaar, zouden niet meer terugkomen, nu zijn ze er gewoon weer. Niet te geloven en nog eens met korting. :")

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Idd een fantastische bronzer :) ga hem ook maar es bovenhalen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er mooi uit, heel gaaf dat je hem voor €6,50 op de kop wist te tikken.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooi product en toen ik het doosje op bloglovin zag als klein plaatje dacht ik dat het chocolade was :) haha

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Deze leek mij ook altijd leuk! misschien een dupe voor de Chocolate bronzer van too faced wat ik heb? zou fijn zijn aan zo'n prijsje :d

  BeantwoordenVerwijderen