dinsdag 3 januari 2012

Illamasqua Lover blushMijn eerste Illamasqua blush kocht ik afgelopen zomer in Las Vegas. Toen ik voor het rek stond in de Sephora was ik aan het twijfelen als ik Lover ook nog zou meenemen. Uiteindelijk liet ik hem liggen en man, wat had ik daar spijt van ! Maar, my darling friend Alana, was zo lief om hem mee te brengen voor mij uit Chicago. So thank you, sweetie ! Dit is de perfecte blush voor een gezond blosje. De kleur is very peachy oranje in de pan, en eigenlijk ook op mijn hand, maar eenmaal aangebracht versmelt ie met mijn huid en krijg ik een mooie kleur op mijn wangen. Meestal breng ik blush behoorlijk hoog aan en blend het dan uit, maar deze breng ik aan op de appeltjes van mijn wangen. Right where it belongs ! 
De verpakking is ook to die for, zoals we gewoon zijn van Illamasqua. Zo'n speciale vorm heb ik altijd meteen te pakken als ik in mijn bakje zit te grabbelen.  
Het mooie aan deze blush is ook dat het een matte kleur is. Tegenwoordig vind je in quasi alles glitters en blinkers en weet ik veel en deze blushes zijn dan ook een leuke verademing hier op. Soms wil ik gewoon kleur, zonder er uit te zien als een discobol. 

Een veeg met mijn vingerKortom, ik ben grote fan van de Illamasqua blushes en wil ze allemaal ! Misschien dat ik mezelf wel een cadeautje doe na de examens ;-)
Wat denken jullie ? 

xoxo

PS : Alana, feel free om nog eens langs Sephora te passeren voor mij ;-) Love you sweetie !

16 opmerkingen:

 1. klinkt goed, inderdaad tegenwoordig vind je niet zo snel nog een matte blusher.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie kleur! Ik heb zelf een cream blush van Illamasqua en die is echt geweldig, die geeft een natuurlijke glow aan je gezicht. Illamasqua is echt een geweldig merk, genoeg kleuren om uit te kiezen, ook aparte kleuren en alles is zo gepigmenteerd, geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. haha meen je dat? toevallig!
  dat ga ik zeker onthouden, en die parfum ruikt idd heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeh ik hou van dit soort kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. super mooie kleur! ik droom al van producten van dit merk... nog een maandje te gaan... ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je kocht je eerste Illamasqua blush in Las Vegas? WAUW, hoe vet! Dit is echt een prachtige tint, zo fresh en heel natuurlijk. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. mama mia wat een mooie peach tint! :d

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ziet er mooi uit, maar ben toch benieuwd om hem aan te zien ook!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik houd ook van matte blushes! Staat eleganter vind ik. Deze is erg mooi trouwens, ik houd van Illamasqua!

  BeantwoordenVerwijderen