vrijdag 13 januari 2012

De cadeautjesbuit : part 2

Het voordeel aan verjaren vlak na de feestdagen : véééél cadeautjes ! Het nadeel ? Dan is het weer gedaan met de pret voor het komende jaar. Gisteravond ben ik samen met the family gaan dineren en ik kreeg van iedereen leuke cadeautjes. Kijken jullie even mee ?


Een algemeen overzicht van de cadeautjesbuit. Mijn bureau stond goed gevuld.



Van mijn ouders kreeg ik deze mooie 'winter-inspired' halsketting en bijpassende armband. Ik heb van hetzelfde merk ook al een armband met ijsbeertjes, ook winter -inspired, hihi. Ik ga es moeten zien voor een ketting rekje en armbanden houder. De laatste tijd heb ik veel sieraden gekregen ( en gekocht eigenlijk ook), het is een beetje onoverzichtelijk aan het worden. 


Mijn vriend gaf me dit mooie horloge van Fossil. Dit was geheel onverwacht. Vorige week stonden we bij de juwelier en zei ik compleet ad random : hé das wel mooi. En de lieverd is hem dan maar gewoon gaan halen, yay ! Straks es naar de juwelier om het bandje te laten aanpassen. Deze komt goed van pas want ik loop eigenlijk al gans de winter rond met een 'zomers' horloge. Meegaan met de seizoenen, moi ? Naaah !



Mooi kaartje van mijn vriend.


Mijn broer en zijn vriendin gaven me dit schattige setje voor chocolademelk ( ofzoiets) en ik kreeg er een leuke mok bij. 



Als laatste kreeg ik van mijn zus en haar vriend dit leuke bakje gevuld met nagellakjes, watjes, vijltjes en een dispenser voor dissolvant. Er zit oa Sinful Colors, Essence, Catrice en 2Be in. Nu heb ik weer een reden om mijn nagels degelijk te verzorgen. 


Ziezo, dat was het. Ik ben héél blij met al mijn cadeautjes en als kers op de taart is mijn examen gisteren zéér goed gegaan. Dat is nog het leukste ' cadeau' op je verjaardag vind ik. 
Oh en I forgot, van mijn schoonma kreeg ik het parfum Valentina van Valentino ( ah dat ligt slecht in de mond), daar ben ik ook superblij mee ! 
Deze avond ga ik eten met mijn beste vriendinnen, ik mag me nog aan een paar cadeautjes verwachten *vreugdesprong* !

Somehow heb ik nu de onweerstaanbare drang om me suf te shoppen aan beauty producten en al mijn cadeaubonnen op te doen. Ik ga straks maar es browsen in de parfumerie wat er op de wishlist kan, hihi.


xoxo sweets !

12 opmerkingen:

  1. Supertoffe cadeautjes, en wat een prachtig horloge! Lieve vriend heb je :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een superleuke cadeautjes, die ketting vind ik echt heel leuk!
    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel mooi horloge, ik sta er echt ELKE keer naar te staren in de Fossil-winkel in Gent he... Heb er een gekocht voor mijn vriend voor nieuwjaar en die doosjes zijn ook al zo leuk he! De ketting en armband doen voor mij ook erg Fossil aan, niet? heel erg leuk! Gefeliciteerd met je verjaardag en laat je vriendinnen je ook nog maar eens verwennen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. woow echt super veel leuke cadeaus! vooral de horloge vind ik erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wauw, wat een geweldige cadeautjes heb je gekregen! Je bent goed verwend voor je verjaardag. :) Nog van hartelijk gefeliciteerd, hopelijk heb je een leuke dag gehad en of course er van genoten!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. hele leuke spulletjes. leuk bedacht met het bakje, goed cadeau idee ^^

    BeantwoordenVerwijderen
  7. leuke cadeautjes, vooral je horloge! love it

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Oehlala, wat een mooie leuke cadeautjes!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. leuk bedacht van je zus dat mandje vol watjes en nagelstuff :d

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Nogmaals gefeliciteerd met je verjaardag! En wat een fijne kadootjes heb je gekregen!

    BeantwoordenVerwijderen