zaterdag 14 januari 2012

MAC Daphne GuinnessOne of my besties, Kim, ging one of my other besties, Kurt, die in Seattle woont, gaan bezoeken. Natuurlijk moest er een kleine wishlist mee. Hier op stonden twee lipsticks en de Vintage Grape blush uit de Daphne Guinness collectie voor MAC. Jammer genoeg was de blush niet meer beschikbaar, maar de twee lipsticks had ze wel mee voor mij. En nog beter : ik heb ze gewoon gekregen van haar omdat het mijn verjaardag was. Double yay ! De kleurtjes in kwestie zijn Red Dwarf en Approaching Storm, het zijn beide Pro Longwear Lip Cremes.Red Dwarf is een diepe rozerode kleur. De lipstick is goed gepigmenteerd, de kleur kan je zelfs opbouwen tot een nog dieper rood. Of je dept hem op de lippen voor ' a hint of red'.Approaching Storm is een gelijkaardige kleur maar neigt meer naar het kersenrood en is een diepere kleur.

Het zijn donkere kleuren dus het schrikt misschien af op het eerste zicht. Maar, gecombineerd met een simpele ooglook, of een sexy winged liner, staat dit echt super ! Als je durft een smokey eye te dragen met nude lips, moet je eens het omgekeerde proberen. Het is eens wat anders. Ik ben vanaf nu fan van rode lippen !


Beide kleuren zijn Pro Longwear Lip Cremes, ze worden verondersteld langhoudend te zijn. And yes they are ! De lipstick geeft niet af als ik drink uit een glas. Bij het eten was de kleur niet meer 100 % aanwezig, maar hij zet zich wel op mijn lippen, als een lipstain zeg maar. 
Langhoudende lipsticks zijn nogal vaak uitdrogend. Deze voel ik zetten op mijn lippen, maar ik ondervind er verder geen hinder van, ze drogen niet uit. 
Eindconclusie : moi, je suis very enthousiast. Er staan zeker nog meer Pro Longwears op mijn wishlist ! 
Stiekem ben ik wel een beetje bummed dat mijn vriendin de blush niet mee heeft. Ik zal woensdag dan maar es gaan piepen bij MAC in Gent. 

Mijn lipswatches waren niet zo fantastisch, daarom de foto's van Temptalia, die btw zo'n mooie volle lippen heeft ! #jealous. Daar kunnen mijn mini lippen niet tegen op.
Approaching Storm
Red Dwarf
 xoxo !

De lip cremes kosten 20 euro, te koop bij MAC.
9 opmerkingen:

 1. Approaching storm is echt een prachtige kleur !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh my, beide zijn echt incredible! Ze zien er ook mooi romig uit, prachtige lipsticks! Mijn voorkeur gaat naar Approaching Storm, maar Red Dwarf kan jij juist beter hebben, wat ik zo zie, amazing lipsticks!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Red dwarf is echt mooi en best speciaal. Zo'n kleur kom je niet vaak tegen. Hopelijk ligt hij nog in de winkel. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die kleuren zijn zoo mooi! Als ik gedaan heb met de examen ga ik zeker naar de Mac winkel =)

  BeantwoordenVerwijderen