maandag 9 januari 2012

It's never too early to startIk heb een nieuwe favoriete oogcrème. Nadat mijn Clinique Repairwear ( aanrader !) op was, heb ik wat rondgeneusd en daar was de Clinique Anti - Gravity Firming Eye Lift Cream. Een hele mondvol idd ! 
Het klinkt een beetje alsof het voor oude vrouwtjes is, maar het is bedoeld voor iedereen, van alle leeftijden. 
De oogcrème heeft een dikke structuur, wat maakt dat je niet veel nodig hebt. Een mini mini mini beetje per oog is meer dan voldoende. Mijn fijne lijntjes zijn verminderd en ik heb het idee dat de huid onder mijn ogen er, ehm, meer ' verlicht' uitziet. Nu, voor mijn donkere kringen doet hij helaas niet zo veel, maar ik ben al blij dat mijn fijne lijntjes aangepakt worden. Ik ben slechts een paar dagjes verwijderd van de 24 lentes, dus oudersdomsbestrijding is meer dan welkom ! My god ik ben oud aan het worden.

Heeft er iemand aanraders om donkere kringen te verhelpen ? En zeg niet : veel water drinken, koude theezakjes en komkommers ( just sayin' !). Naar het schijnt is de Clinique All About Eyes niet slecht ?

xoxo

8 opmerkingen:

 1. echt een fijn merk! heb toevallig van t weekend het 3 stappenplan gekocht en de dagcreme voor de eerste rimpels tegen te gaan! echt lekkere spulletjess

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt erg fijn! Zelf ben ik ook nog steeds op zoek naar het middeltje tegen donkere kringen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Clinique heeft inderdaad hele fijne oogcrèmes.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat klinkt goed! Inderdaad, het is nooit te vroeg om daarmee te beginnen. :) Ik wil ook een oogcrème, ga maar eens een kijkje nemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Groot gelijk! Preventie is de beste manier! Beter voorkomen dan genezen, ik vind het super dat je er al mee begonnen bent!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb echt al veel goede dinges gehoord over deze creme xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Inderdaad goed om er vroeg mee te beginnen, ik heb de All About Eyes crème ook en die vind ik erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb net mijn eerste fijne lijntje rond m'n ogen ontdekt! *freaks out* ;) ik denk dat ik aan deze ga denken als mijn huidige oogcreme op is. :)

  BeantwoordenVerwijderen