zaterdag 21 januari 2012

Jullie mening gevraagd

 EDIT : Bedankt voor de lieve reacties allemaal, ze waren over het algemeen positief. Ik twijfel juist nog om de buitenkant een licht kleurtje te geven zoals op onderstaande foto. 
De header ga ik es voorzien van een leuk fotootje als mijn examens gepasseerd zijn, ik heb er nu geen tijd voor. Het duurde al twee uur voor ik het juiste lettyertype had gevonden voor de header die er nu staat :p. 

Ik heb mijn lay-out een beetje aangepast, het moest allemaal wat cleaner en strakker zijn. De header ga ik misschien wel nog eens veranderen. Maar ik vroeg me dus af wat jullie er van vinden ? Beter ? Of slechter ?
En dan komt mijn volgende vraag : wat willen jullie graag meer zien op mijn blog ? Meer looks, meer reviews, meer personal ... of es een filmpje ( ooh dat wordt lachen).. You tell me !

Als laatste juist een opmerking : mijn blog is een hobby, ik heb veel bewondering voor bloggers die elke dag opnieuw voor een post, of zelfs meerdere zorgen. Helaas lukt dat niet altijd voor mij. Zeker nu ik examens heb ben ik er vaak niet bij met mijn gedachten en heb ik na een hele dag studeren al helemaal geen zin meer om nog een blogpost te verzinnen. That being said, wil ik jullie wel allemaal bedanken om mij een bezoekje te brengen en reacties achter te laten. De lieve reacties vind ik nog het leukst van allemaal ! Love you guys ! 

xxx

12 opmerkingen:

 1. ooh ja filmpjessss!!! Wat de lay-out betreft vind ik het echt mooi zo iets cleaner, maar ik vond wel je vorige header beter (denk zelfs dat ik hem d mooiste vond vn alle blogs :p)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. +1000 :) Heel mooi! Ik vind reviews en looks altijd leuk om lezen, hier en daar eens iets persoonlijk maakt de band met je lezers sterker. Al moet ik zeggen dat we toch al een beetje een band hebben ;)

  Wat dat dagelijks posten betreft, I hear you! Sinds een maand of drie ben ik dagelijks aan het post, wat leuk is, dat wel, maar ook erg intensief. Als je steeds vernieuwende posts wil hebben, zit er vaak denkwerk achter... Ik hou nu een inspiratieboekje bij. Telkens ik een ideetje heb, schrijf ik het op :)

  You go girl! :)

  xo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind je nieuwe layout erg mooi ! Wat ik het liefst lees zijn reviews en looks. Een filmpje lijkt me ook wel leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo'n lieve opmerkingen zeg ;-) I'm touched,hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik vind je nieuwe lay-out cleaner & dus ook mooier! reviews en beauty-nieuws vind ik héél erg leuk om te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er mooi uit, al is het mij wat te simplistisch, maar ieder zo zijn ding. Het enige wat ik zou veranderen is het lettertype bij de comments en je sidebar. De teksten zijn daar wat te klein (en doordat het bold staat lijkt het nog kleiner), om een dergelijk lettertype makkelijk te lezen naar mijn mening.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind dat je lay out er heel goed uitziet, simpel, maar idd clean :). Ik ben je nu pas beginnen te volgen dus ik weet niet hoe het ervoor uitzag. En je bent echt niet alleen die niet de tijd heeft om elke dag een post te maken. Vergeet niet dat sommige het echt als een fulltime 'job' doen! Bloggen moet ook leuk blijven en het is normaal dat je ernaast ook nog andere dingen te doen hebt :).

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind het juist mooi en fris ogen! Lekker overzichtelijk. :) Je doet het goed! Zoals je het al zegt, je redt het niet om dagelijks te posten, nou en! Je vindt het leuk om het te doen, dus waarom niet. Trouwe volgers komen toch dagelijks wel een bezoekje brengen. :) Succes nog met je examens.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. I love the new lay out!!!
  Ik ben een pink lady, dus met de kleur kan je me alvast bekoren, maar vind het er ook strak en fris uitzien!!

  BeantwoordenVerwijderen