maandag 16 januari 2012

Maybelline Master Drama Khol LinersRecent kocht ik twee oogpotloden uit de nieuwe Maybelline lijn ' Master Drama'. Dit is een reeks nieuwe oogpotloden bedoeld voor een 'dramatische' look en zou 16 uur lang  blijven zitten ! 
Ik begin met de het bruine potlood met de zeer geïnspireerd naam ' Dark Brown '. Het potlood is zéér zacht, haast creamy. Het glijdt echt over mijn ogen,. Er is ook niets meer vervelend dan zo'n hard potlood, niet goed voor je ogen trouwens ook. Het potlood blijft lang zitten, eenmaal aangebracht zit het muurvast voor de rest van de dag. Het is een brede punt dus een fijn lijntje aanbrengen is helaas niet zo eenvoudig, als je dat liever hebt, zou ik deze niet aanraden. 
Het zwarte potlood in 'Ultra Black dan. Ik dacht eerst dat ik een soort vloeibare liner maar dan in potloodvorm had gekocht ( als zoiets eigenlijk bestaat :d). Zo creamy en zacht is ie ! Toen ik hem wilde aanbrengen als eyeliner op mijn ooglid, kreeg ik een zéééér dikke streep. Meestal zet ik maar een fijn lijntje boven, dus het was even wennen maar dit is een uitstekend potlood wanneer je niet zo handig bent met penselen of vloeibare eyeliner. Bij het aanbrengen onder de ogen is een lichte hand wel gepast, anders zit je al gauw met een dikke streep onder je ogen en dat staat net iets minder elegant dan een vette winged liner bovenaan.Het uitzicht van de potloden is mooi gedaan, eenvoudig zwart met sierlijke witte letters op. Het ziet er eens niét uit als een drugstore merk. Mijn eindoordeel : ik ben met beide potloden zeer tevreden en zou ze zeker opnieuw kopen, al was het maar omdat ze zo lang blijven zitten ! Ze zijn echt moeilijk af te wassen.
Als ik dan toch één minpuntje moet aanhalen : ik heb ze nog niet lang in mijn bezit en toch al een paar keer moeten slijpen, ze zullen volgens mij snel op zijn. Een 'gewoon' hard potlood gaat behoorlijk lang mee bij mij, ik ben benieuwd hoe lang deze het zullen uithouden.

De potloodjes zijn te koop bij het Kruidvat voor 7,99 euro

xoxo !

12 opmerkingen:

 1. Ziet er goed uit ! Erg fijn dat ze zo lang blijven zitten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb ook altijd het gevoel dat hele zachte oogpotloodjes sneller geslepen moeten worden. Voor de rest zien ze er veelbelovend uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb dat ook met vettere oogpotloden, die moet je vaker slijpen. Zelfs met de duurdere UD 24/7 glide en de allerergste in z'n soort vind ik die van Chanel. De lippenpotloden, direct op!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vind zo'n brede punt niet zo fijn. Jammer dat je ze vaker moet slijpen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nice, dat ze zo goed blijven zitten. Wel zonde dat hij van die dikke lijnen zet, voor boven dan, onder is dat geen probleem! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Klinkt supergoed, aangezien ze dan zo goed blijven zitten!!
  Kan je ze dan ook makkelijk blenden?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Vind dit echt een van de beste oogpotloden, high end én drugstore.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die lijken mij heel fijn, ik den dat ik die een keer ga proberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb deze twee kleuren ook en en er erg tevreden mee! Ik slijp ze bijna dagelijks... en mijn zwarte is al een stuk kleiner geworden. Nuja, liever een goede eyeliner en die regelmatig bijkopen dan eentje waar je niet tevreden van bent! :)

  xo

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb er ook eentje, en ben er tevreden over

  BeantwoordenVerwijderen
 11. waaarvoor is eigenlijk dat draai ding op het eind van het potlood? ^^

  BeantwoordenVerwijderen