donderdag 19 januari 2012

MAC Vintage GrapeNa mijn examen gisteren heb ik mij een beetje laten gaan met al de cadeaubonnen die ik nog liggen had. Ze zaten al twee weken te branden in mijn zak en het moést op ! Reken daar even de nieuwe Chanel collectie bij en een hele wishlist aan skincare ét voila ! Loads of money well spent ! Zelf heb ik maar 30 euro moeten betalen, joepie ;-).
Mijn eerste stop was in Gent bij MAC. I was on a mission, de ombre blush in Vintage Grape van de Daphne Guinness collectie moést van mij zijn ! En thank god, ie was er nog ! Ik was graag wat langer gebleven om mij wat te laten bijwerken voor de vriendelijke MUA ( Christophe was his name), hij had net een meisje mooi opgemaakt. Maar helaas verhinderde bonzende hoofdpijn mij om langer te blijven dan noodzakelijk. Daarnaast nam ik nog een flesje FIX + mee.I know, wééral een blush, maar het is nu eenmaal my weak spot. De naam Vintage Grape is toepasselijk vind ik. De kleur wordt door MAC omschreven als ' mid-tone violet pink'.
De kleur is deels donkerroze en deels paars-ish. Er zitten heel kleine glitters in die quasi niet zichtbaar zijn op het gezicht. De blush is sterk gepigmenteerd dus een zachte hand kan aangewezen zijn en zo is de blush mooi op te bouwen. Het is een zacht glowy roze-paars. Ik denk dat het op de donkere huid eerder een mooie highlighter is maar voor us fair ladies is het een prachtige zachte blush voor everyday use.
De foto's zijn van Temptalia afkomstig, wegens the very bad weather lukt het mij gewoon niét om degelijke foto's te maken. De swatch hierboven rechts is representatief voor de kleur. Ik weet niet wat ze heeft gedaan met de linker swatch maar dat is wel zéér donker, ik zou niet weten hoe je hem zo donker maakt. Als ik meerdere laagjes op elkaar doe, blijft het nog altijd een mooie zachte kleur. 
Ik ben alleszinds fan ! En nu prikt het een klein beetje om de andere ombre blush, Azalea Blossom, te halen ( oops).

Te koop bij MAC - 28 euro

10 opmerkingen:

 1. super mooie blush ! Ga ook nog eens een kijkje gaan nemen in de mac store.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij is wel heel erg mooi hé ! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. prachtig ^^ ik heb die andere uit deze collectie, de koelere versie.
  whehe ben benieuwd naar je andere aankoopjes ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk zijn die he? ik heb de azalea blossom xx

  BeantwoordenVerwijderen