zaterdag 25 februari 2012

Estée Lauder Double Wear concealer



Mijn donkere kringen, dat is niets nieuws voor jullie. Het is voor mij het ergste probleem wat betreft de juiste make up te vinden. De Bobbi Brown creamy concealer kit kwam erg in de buurt om het probleem behoorlijk goed op te lossen. Maar aangezien dit zo verdomd duur is ( pardon my french), ging ik op zoek naar een iets goedkoper alternatief. Ok ok, Estée Lauder is ook nog altijd duur maar het deed toch net iets minder pijn in mijn portemonnee. 
Is dit nu echt een beter alternatief voor BB ? Nope. Dit is de eerste maal dat Estée Lauder mij teleurstelt. Ik las vaker dat dit een zeer dekkende concealer was, dus de verwachtingen waren zeker hoog gespannen.  Nu moet ik er wel bij vertellen dat ik énorm donkere en diepe kringen heb, zelfs met de BB concealer lukt het niet om het volledig mooi te concealen. Misschien verwacht ik er net iets te veel van...




Om toch het één en het ander te vertellen over de EL concealer begin ik met de verpakking. Die is typisch EL met een gouden dopje en een spons/stokje om de concealer mee aan te brengen. Handig, daar heb ik geen opmerkingen over. Ik breng de concealer meestal aan onder mijn ogen en dep dan met mijn vingers ofwel gebruik ik een concealer brush.
De concealer zelf is semi-dik. Dit betekent dat er zeker een mooie dekking aanwezig is. Je weet zelf wel, hoe lopender een concealer, hoe minder dekkend. Voor personen die geen super donkere kringen hebben en een mooie dekking willen, is dit zeker aan te raden. Maar voor people like me met heel donkere kringen zal deze slechts semi dekken en dan koop ik zelf toch liever de BB concealer. 




Met één laagje van deze kom ik niet toe. Dus ik ga als volgt te werkt : ik breng eerst roze concealer aan van BB, daarna een laagje EL en daarna nog een laagje lichte concealer van Maybelline Fit Me. En dit zorgt er voor dat mijn donkere kringen behoorlijk weggewerkt zijn, al is het nog niet hoe ik het zou willen. Maar het is natuurlijk een heel werk. 

Conclusie: heb je zelf geen al te donkere kringen en wil je full coverage : dan is deze aan te raden.  Ik weet niet als ik hem zelf nog opnieuw ga kopen. Misschien als ie op is dat ik 'm toch mis ? We'll see.

De Estée Lauder Double Wear concealer kost 26 euro in de parfumerie


Xoxo ! 


12 opmerkingen:

  1. Heb net hetzelfde als jou.. zeer donkere kringen :s en niets lijkt echt te doen wat ik wil..
    Heb vandaag nog naar deze concealer zitten kijken, maar toch niet meegenomen. Ga nog even verder zoeken

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jammer dat hij een beetje tegenvalt!


    Ik ben je blog gaan volgen via bloglovin!
    Hopelijk neem je ook een kijkje op mijn blog!

    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Toevallig zat ik op één of andere manier te wachten op een review van de concealer. Ik heb zelf geen donkere kringen, of althans, niet erg, maar je hebt weer mijn interesse gewekt! ;D De verpakking is ieder geval gorgeous.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik vind hem erg duur voor wat hij doet!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heb je de Bobbi Brown corrector al eens geprobeerd?? Ik heb vorige week de corrector en de concealer gekocht, en hoewel ik eigenlijk op zoek was naar de concealer en me een beetje overliet halen om ook te corrector te kopen, ben ik nu JUIST heel blij met de corrector (en heb ik een beetje spijt van de concealer). De corrector geeft heel veel dekking en haalt het paarse/blauwe weg, vervolgens gebruik ik er een concealer overheen om de plekken onder m'n ogen meer huidskleurig te maken. De concealer zonder de corrector eronder vind ik helaas toch niet echt een succes..

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De BB corrector heb ik idd, maar die is niet voldoende. Met de creamy concealer is het wel goed genoeg, maar niet met deze van EL dus :-)

      Verwijderen
  6. Jammer dat hij toch niet zo goed is voor jou! Hij ziet er me ook nogal donker uit voor een concealer (of ben ik gewoon wit :p)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. spijtig dat je hem moet combineren met andere producten voor een optimaal effect :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Zo jammer! Ik heb ook te erge kringen voor een vloeibare concealer. Helaas kom ik ook weer telkens bij dure als bobbi brown uit, de studio sculpt van mac was ook wel goed en wat goedkoper dus ik denk dat ik daar terug naar toe ga binnenkort.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Zonde dat hij niet echt goed werkt voor jou. Heb je de all about eyes concealer van Clinique al eens gebrobeerd ? Die vind ik best wel goed.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. jammer voor je dat hij toch niet zo goed voor jou xx

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Balen dat hij een beetje teleurstellend is! Hopen dat je snel een beter alternatief kunt vinden ;)

    BeantwoordenVerwijderen