dinsdag 20 maart 2012

Spring cleaning !
Once in a while krijg ik het in mijn bol en moét ik opruimen. Dat kan mijn kleerkast zijn, mijn bureau, het nachtkastje die uitpuilt van de tijdschriften en heel vaak beland ik in de badkamer. Zo ook afgelopen zondag. Wij hebben een badkamermeubel met twee kleine lades waarbij mijn zus en ik de eerste lade gebruiken om alle make up in te smijten die we niet willen weg doen maar eigenlijk ook niet meer gebruiken. Je kan je wel inbeelden dat er nogal vaak heel wat rommel in terechtkomt. Dat en oude lenzenpotjes, spierzalf, haarborstels ... eh you get it, right.

Dus ik rommelde er weer es in en haalde er een heleboel spullen uit die rechtstreeks de vuilbuik in mochten. Kijken jullie even mee ?
Een oude hema foundation, best wel goed maar niet mijn kleur plus ik kreeg er soms bubbeltjes van. 
Een Zoeva foundation brush die ik niet graag gebruik en een Istrilène masker die al minstens 7 jaar in de kast ligt. Doet het nog maar ehm, vind het toch maar niets ;-) plus 7 jaar is wel hééél erg lang !Een lege mac fix, mac mascara : beide rebuys ! Oude applicators, scheermesjes die hun beste tijd hebben gehad, potloodjes die hun einde hebben bereikt. Een vieze eyeshadow, twee kapotte NYX spulletjes ( boe ..), Catrice mascara.. My god, zoveel rommel :d!

Kuisen jullie zo af en toe es de badkamerkastjes uit ? I love it ! #totalcleanfreak.

xoxo

17 opmerkingen:

 1. Ik ruim mijn badkamerkastjes eigenlijk zelden op. Ik probeer om altijd alles ordelijk te houden en lege producten of vervallen producten meteen weg te gooien :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, dat ken ik! Ik heb pas nieuwe lades gekocht op wieltjes voor mijn makeup. Hetgeen wat nog kan dienen maar ik niet meer gebruik stop ik in een oude schoendoos en neem ik mee als ik ga babysitten. She loves it! 6 jaar en nu al een MUA :p

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik heb make up in de badkamer, m'n slaapkamer en m'n bureau. een echte sloddervos dus :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik begrijp je volledig! Rommel BUITEN :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. dat had ik ook moeten doen! helemaal vergeten

  BeantwoordenVerwijderen
 6. whehe lekker gevoel geeft het na afloop ^^
  ik had een tijdje geleden me stash volledig opgeruimd... spulletjes die echt niet meer konden weggegooid en de rest weggegeven in een winactie. Sindsdien is me stash heel netjes, tenminste... zo nu en dan vind ik weer eens iets, maar ik ben wel helemaal trots op me stash hoe die nu is ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 7. I like it clean! En af en toe doe ik dan nog eens een extra grote schoonmaak, kan daar zo blij van worden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oooh, maar dat moet ik hier regelmatig ook eens doen hoor :-) Verborgen schatten kom ik da soms ook wel weer tegen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat masker van 7 jaar geleden zou ik precies ook niet meer gebruiken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Kan echt goed doen hé! Heerlijk als alles opgeruimd is :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wow, haha! A lot of troep wat inderdaad weg moet. :D Ik ga binnenkort ook even alles opruimen, even heerlijk tussen mijn stash rommelen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Af en toe eens grote kuis houden, daar krijg je een goed gevoel bij! Dan lijkt alles helderder in je kast en in je hoofd.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. 7 jaar!? Funny :-) Ik heb het vorige week ook gedaan. Mijn stash zit nu in snoeppotten. Ziet echt wel nog cool uit

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hehe :) Leuke post!
  Moet ook een spring clean houden in mijn stash, al heb ik er geen speciale schuif voor. Al doe ik vaak make-up of zo weg als ik die niet gebruik aan vriendinnen ofzo!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik moet echt DRINGEND aan de badkamer beginnen! Ik doe het vaker, maar geef het meestal na een halfuur al op...en dan blijft het rommelig!

  BeantwoordenVerwijderen