vrijdag 18 mei 2012

Holy Grailness - Estée Lauder Maximum Cover Foundation
Ladies, ik heb mijn nieuwe holy grail foundation gevonden. Maak kennis met de Estee Lauder Double Wear Maximum Cover Face  & Body Foundation. Een hele mondvol is dat he. Jullie weten al dat de Estée Lauder Double Wear mijn favoriete foundation is. Wel, het merk heeft zichzelf overtroffen met de Maximum Cover foundation. First of all, halleluja voor de verpakking, een knijptube werkt enorm handig. Stiekem vind ik een pompje nog beter,  can't have it all zeker. Er zit 30 ml in, wat de standaard inhoud is voor foundation.  Eenmaal uit de tube geknepen komt er een klein erwtje uit. Je hebt eigenlijk maar heel weinig nodig. Ik merk nu na één week gebruik dat ik wat zuiniger moet zijn ermee want anders is het wel érg snel op. 
De foundation voelt erg zacht aan, beetje fluweelachtig. Klinkt vreemd voor een foundation maar je moet het echt zelf eens proberen in de parfumerie.De dekking is a-ma-zing ! Mijn gezicht ziet er flawless uit en ik wil nooit geen andere meer ! Afpoederen is niet nodig, al kan het geen kwaad als je het wel doet. En wat mij nog het meest verbaast is de hoeveelheid weersomstandigheden die de foundation aan kan. Ik heb dinsdag een héle dag in de regen rondgelopen. Ik stap van de trein : regen, ik kom terug van de les : regen, ik ga iets eten : regen, ik ga richting sollicitatie : regen. Regen regen regen. And mama did not have an umbrella ! Well y'all know what : mijn make-up zat nog altijd min of meer perfect ! Echt ongelofelijk, nog nooit gezien. Mijn haar daarentegen was wél om zeep die dag. 
Ondanks de maximum cover, letterlijk te nemen, voelt deze érg licht aan op het gezicht. Dat is een behoorlijke prestatie van Estée Lauder want de meeste full coverage foundations durven wel aan te voelen als een pannenkoek.
Deze foundation is misschien wel niet voor iedereen weggelegd, er zijn nu eenmaal dames geen behoefte hebben aan full coverage, ook al voelt deze erg licht aan. Het is kwestie van persoonlijke voorkeur. Je kan de foundation overigens ook op je lichaam gebruiken, zelf heb ik daar geen nood aan maar misschien wil je wel een litteken verbergen ?
Deze wordt voor mij alleszinds een rebuy en ik hoop uit de grond van mijn hart dat ie nooit uit de handel wordt gehaald ! My kingdom for this foundation ! Ik was al erg enthousiast over de Rimmel Wake Me Up foundation, die nog altijd erg goed is maar qua dekking in het niets verdwijnt bij deze, die hou ik dan voor de zomer. 

Te koop bij onder meer IPXL voor 30 euro ( totally worth it !)

xoxo !

12 opmerkingen:

 1. Hoge prijs voor een foundation.. maar je hebt me wel nieuwsgierig gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wauw, klinkt erg goed!! Moet ik zeker eens van kortbij bekijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, wat een enthousiasme! Heerlijk, toen ik de prijs zag, schrok ik niet eens, en toen ik zag dat je het waard vond, knikte ik spontaan mee. No joke, maar de swatch alleen al ziet er gewoon zo goed uit. Binnenkort ga ik hem even swatchen. ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 4. de prijs valt nog mee voor zo'n kwaliteit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt goed, als ie zo goed is zou ik er ook wel die prijs voor over hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die klinkt erg goed ! Fijn dat hij zo lang blijft zitten.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze ga ik zeker testen bij de IPXL. Ik ben hier al even op zoek naar en jouw review maakt me nog benieuwder.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. klinkt erg goed. deze is me eerder eigenlijk niet opgevallen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Klinkt heel goed, en prijs valt eigenlijk nog mee vind ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Nice!
  PS: Doe jij al mee aan de win-actie op mijn blog? : http://www.beautybloglaura.com/2012/05/winactie-2-goodiebags-van-elf.html

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Fijn voor je dat je de ideale foundation hebt gevonden! Mij lijkt ie iets te dik, voor mijn huid althans, zo zie je maar, iedere huid en iedereens wensen zijn anders!

  BeantwoordenVerwijderen