maandag 7 mei 2012

The Wishlist : High End Foundations



Mijn trouwe lezers weten ondertussen dat ik een grote foundation - addict ben. Talloze merken en soorten heb ik al uitgeprobeerd, slecht enkelen worden opnieuw gekocht en dus blijf ik alsmaar verder zoeken naar weer die nieuwe perfecte foundation. En natuurlijk wil ik altijd de duurste dingen eerst dus vandaag mijn high-end foundation wishlist ! Oh, onder high - end versta ik : alles wat mij meer kost dan 20 euro :p. 








1. De Estée Lauder Double Wear is al jaren mijn absolute Holy Grail Foundation. Heb hem, wegens budgetrestricties, al een tijdje niet meer gekocht. Staat permanent op mijn wishlist. 
2. Guerlain Lingerie de Peau Foundation. O.M.G. ik weet niet hoe lang die al op de wishlist staat, maar deze wil ik echt al lang. Alleen de prijs houdt me tegen, 45 eurootjes is wel érg veel.
3. Iets meer budgetfriendly, Clinique Superbalanced foundation. Ik heb al een aantal Clinique foundations uitgetest en die zijn allen erg goed bevallen.







4. Estée Lauder Double Wear Maximum Cover. Deze zou nog meer moeten dekken dan de gewone Double Wear. Oh en laat ik jullie een geheimpje vertellen, ik kocht hem dit weekend en already loving it !
5. Lancôme Teint Miracle. Dit is een light-weight feel foundation die nog steeds mijn nieuwsgierigheid wekt. 
6. MAC Studio Sculpt. Deze heb ik liggen maar in een veel te donkere kleur dus een lichtere tint is welkom !
7. Make Up For Ever HD Foundation. Ook al erg veel goeds gehoord over deze, al een aantal keer op het punt gestaan om hem te kopen maar dan toch weer niet. Komt er zeker ooit eens van !

Oh en als ik deze allemaal wil, ja dan ben ik wel even een fortuintje kwijt. Het zal eentje met een keer zijn dat ik ze aanschaf. Ach, Rome is ook niet op één dag gebouwd he ;-) Hoe oppervlakking, mijn make-up verslaving met Rome vergelijken, mihihihi. 


Prijzen :
1. EL Double Wear 33 euro
2. Guerlain Lingerie de Peau 45 euro
3. Clinique Superbalanced 26 euro
4. EL Double Wear Maximum Cover 30 euro
5. Lancôme Teint Miracle 36 euro
6. Mac Studio Sculpt 33 euro
7. MUFE HD 34 euro


Zijn jullie ook grote foundation - addicts ? Of kan je gerust eens zonder ?

Xoxo !

18 opmerkingen:

  1. Haha, maar als alle wegen naar Rome leiden, dan doet make-up dat ook :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben momenteel heel tevreden over de infinite matt foundation van catrice :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De Chanel Vita Lumiere Aqua is super fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Zoveel leuke foundations! Zeker veel testertjes aanvragen he :D

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik wissel af tussen Vichy en Catrice :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Oh, wauw! Amazing foundations. :) Ik wil ook de Studio Sculpt foundation van MAC, kan je die trouwens niet mengen met een lichtere variant? Of even zonnen, tintje bruiner. ^^ De MUFE foundation staat ook op mijn wishlist, net als die van MAC!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Oh jaaa, die van Guerlain! Ik heb de compacte versie en eigenlijk wil ik de vloeibare versie ook... :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik ben zelf fan van Double Wear Light foundation, ideaal voor vettere huid. En van jou wishlist staat MUFE HD foundation ook zeker op mijn wishlist ^^

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Die double wear zou ik wel eens willen testen en clinique is ook erg goed vind ik. Mac studio sculpt heb ik in 4 tinten (voor mijn werk als mua) en heb het zelf ook nog gedragen. Ik vind ze erg goed, maar als ik ze altijd doordraag raak ik wel wat geirriteerd. Ik gebruik al jaren mylene, compact foundation. (op mijn blog te zien bij How to start the day :-))

    BeantwoordenVerwijderen
  10. mooie list!
    Ik heb die van clinique maar vind die nogal vloeibaar. Voor m'n dagelijkse make-up gebruik ik die van Max Factor (ben de naam kwijt, glazen flesje met een pompje), is wat dikker en doet het erg goed. Alleen ga ik super snel door die flesjes heen... foundation is een dure noodzaak dus ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Dit lijken me echt super fijne producten ! ik gebruik elke dag foundation ik zou wel zonder kunnen maar het geef me gezicht net een boost.
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  12. De MUFE foundation zou ik ook wel graag eens hebben! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  13. De LDP van Guerlain is een topper! De Studio Sculpt van Mac vind ik zelf veel te dik; ligt er veel te zwaar op naar mijn zin...

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ik heb de EL Double Wear en die is echt heel goed. Mag ik vragen in welke winkel je die Double wear maximum gevonden hebt? Ik ben hier al heel lang naar op zoek naar zonder succes

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Ivy, ik heb die gekocht in de Ici Paris XL te Oostende, had hem daar ook gezien in de Inno. Mss dat hij sinds kort overal te koop is ?

      Verwijderen
  15. Oeh, ik heb de MUFE foundation in New York gekocht vorig jaar, maar ik nog maar recent gestart ben met mijn blog heb ik hierover nog geen review gemaakt !
    Prachtig om op de foto mee te gaan, maar een tikkeltje uitdrogend, dus je moet een goede hydraterende crème er onder aan brengen.
    De Studio Sculpt van Mac heb ik niet, ik heb de Studio Tint (de hydraterende dagcrème) en die is heeeeel erg lief voor mijn gezichtje :)

    BeantwoordenVerwijderen
  16. De Studio sculpt van MAC is heel goed! Kan hem aan iedereen aanbevelen.

    BeantwoordenVerwijderen