woensdag 6 juni 2012

Estée Lauder Time Zone
Zo'n 2 jaar geleden kocht ik Estée Lauder's Time Zone. Dit is een 'line and wrinkle reducing' crème, zowel 's morgens als 's avonds te gebruiken. Waarom had ik een anti-aging crème nodig ? Wel, ik kwam net terug van reis en had zoveel droogtelijntjes onder mijn ogen dat ik er knettergek van werd. Ik, in grote paniek,er van overtuigd dat ze nooit meer zouden weggaan, op zoek naar een mirakelmiddeltje. De zee aan anti-aging producten is zo groot, het was moeilijk om er iets tussen te vinden, maar de Time Zone kreeg telkens opnieuw goede reviews dus die werd het ! Ik kocht de variant voor de normale/gecombineerde huid en smeren maar ! En oh boy, dit is echt een klein mirakelmiddeltje, mijn droogtelijntjes verdwenen als sneeuw voor de zon. Ondertussen gebruik ik hem niet meer op regelmatige basis, eerder als kuur, wanneer ik er vermoeid uit zie en ik merk telkens het verschil.


Heel bijzonder aan deze crème is dat je hem zowel op je gelaat als onder je ogen kan gebruiken. Ik, en ik ben zeker niet alleen, ben het gewoon dat oogcrèmes in een mini tube/potje zitten.  Ach, als je hem enkel onder je ogen gebruikt doe je er extra lang mee. Over de verpakking hoef ik niet uit te wijden, die is typisch Estée Lauder met de gouden dop. Staat wel mooi chique zo in de badkamer.


Tegenwoordig gebruik ik deze af en toe nog als nachtcrème en ik sta 's morgens altijd met een fris zacht gezichtje op en ook onder mijn ogen ziet het er beter uit. De laatste tijd zie ik er behoorlijk moe uit en het zal de komende weken er niet op verbeteren met de examens, Time Zone komt dan ook van pas in deze donkere tijden. Dit wordt zeker en vast een rebuy.

Helaas niet zo goedkoop maar hey, op schoonheid staat geen prijs he. Alles voor ageing gracefully !
Nu, ik moet er wel bij vertellen dat deze eigenlijk meer geschikt is voor de rijpere huid. Oudere dames zullen zeker baat hebben bij deze crème. Voor mij met mn 'jong' velletje is ie voorlopig goed als kuurtje af en toe. Als je hem alleen onder de ogen gebruikt is ie zelfs erg zuinig in gebruik ! Win win ladies !50 ml - 62 eur
30 ml - 43 eur
15 ml - 38 eur
Te koop in de parfumerie, uiteraard.


xoxo !

11 opmerkingen:

 1. Klinkt goed.. Ik wil zo graag eens wat Estee Lauder skincare uitproberen maar moet eerst nog eens hele boel opgebruiken :(

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi potje inderdaad! En ik ben ook al zo paniekerig aan het worden, haha ik wil ook een rimpelcrème! :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Na 2 jaar is ie nog niet slecht? I like! Maar een antirimpelcreme aanschaffen, daar voel ik me echt wel nog te jong voor :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh leuke review! Nu wil ik hem zeker uitproberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zijn de prijzen niet omgekeerd? Of moet het 150 ml zijn? ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat lijkt me een erg fijn product ! Zou het kunnen dat je de prijzen omgedraaid hebt ? Zo niet, ga ik direct een grote pot halen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Woeps idd ! Komt er van als je copy paste ;-) tis al aangepast ondertss.

   Verwijderen
 7. dit moet ik onthouden voor binnen een paar jaar :D cc

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb de extra hydratatie crème van Estée Lauder en die is ook fantastisch tegen droge huid!

  BeantwoordenVerwijderen