maandag 4 juni 2012

Op mijn nachtkastje





Vandaag toon ik jullie een stukje van mijn 'stash' en met name wat er allemaal op mijn nachtkastje te vinden is. Mijn nighttime skincare is te vinden enerzijds op een kastje naast mijn bed en anderzijds op de schouw erboven.




Op mijn nachtkastje : Dove Crème Nutritive, gebruik ik om mijn voeten mee in te smeren - mijn bril ( captain obvious here :d) - Victoria's Secret bodylotion - Nivea SOS handcrème - neusdruppels. De L'Oréal Sublime Bronze gebruik ik uiteraard niet voor het slapengaan, die sleur ik een beetje overal rond en staat nu toevallig daar.  Oh en de pil ligt er ook meestal, very important !



Op mijn 'schouw' , waar overduidelijk stof op ligt ( oeps), Kiehl's Midnight Recovery eye - Estée Lauder Advanced Night Repair mini - Pond's cream - Bio oil. De Bio oil gebruik ik af en toe als ' serum' voor het slapengaan, ik sta hiermee 's morgens altijd op met een zacht velletje.




Nog een sfeerbeeldje van mijn kamer by night ;-)

Staat er bij jullie veel op het nachtkastje ? Ik vind het mijne eerder bescheiden, veel heb ik niet nodig en vind het allemaal erg fijne producten ! De Estée Lauder mini is haast op, heb ik echt een eeuwigheid mee gedaan, en nu sta ik toch een beetje te popelen om Kiehl's Midnight Recovery Serum aan te schaffen !


xoxo !

17 opmerkingen:

  1. mooie producten :) bij mij staat er niet zoveel op hoor

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je kamer ziet er super gezellig uit! Op mijn nachtkaste staat een geurkaars, een houten damesbeedje, een wekker, vroeger ook een lamp maar die is vervangen door de kaars ^^, en soms ook mijn pillendoosje, maar die ligt meestal in mijn nachtkastje. Ik moet veel pillen nemen dus vind ik het ordelijk in een pillendoosje, maar zelf die ligt in mijn weg. Mijn handcrème, voetcrème en lipbalm voor het slapengaan zitten in mijn beautycase die naast men bed staat, of onder mijn beautytafel. xx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Er staat niets, maar gewoon niets op mijn nachttafel behalve een lamp, een radio wekker en meestal ook neusdruppels. But that's it :p Ik ben raar.

    Je lijkt me ook een heel gezellig kamer te hebben!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk om te zien. Ik ben beniewd naar die midnight recovery :D

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuke slaapkamer! Ik heb er alleen handcrème staan :D

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Je kamer ziet er supergezellig uit! Ik heb gewoon een soy melt brandertje, een doosje met papieren zakdoekjes, een nachtlampje en een geurkaars staan. In mijn lades zitten wel wat producten zoals handcrème, lippenbalsem,...

    BeantwoordenVerwijderen
  7. leuke spulletjes! wat vind je eigenlijk van die Kiehl's oogcrème?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Schrijf ik binnenkort eens een review over ! Maar ik kan je al verklappen dat ik hem erg fijn vind !

      Verwijderen
  8. Leuke producten! Bij mij staat er ook ongeveer zoveel op. ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuk om te lezen ! Bij mij staat er een wekker en een lampje, that's it :)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wauw, wat stijlvol zeg! Oh my, mag ik even zeggen dat ik hier aan het genieten was van het artikel? Wat een sfeervolle foto's zeg, echt amazing. Mooie producten staan er ook op je nachtkastje. :) Ik heb geen nachtkastje, how sad. xD Oh, de tafel van mijn televisie? Maar daar staat mijn XBOX en mijn SR collectie. :''''') Sad Cynth.. Sad. xD

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Poor you ! Je mag altijd eens komen logeren ;-) ! Kzal eens een volledige roomtour doen in foto's !

      Verwijderen
  11. echt super leuk om te zien! ik heb niks op me nachtkastje staan haha ;$

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Die Pond's cream maakt me wel benieuwd :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  13. supergezellige kamer zeg! nice!
    ik heb enkel een boek en juwelendoosje staan op mijn nachtkastje. alle producten staan in de badkamer. ik heb het graag strak (al is dat soms moeilijk te onderhouden ;-)

    BeantwoordenVerwijderen