donderdag 26 juli 2012

Caudalie Druivenwater

Toen ik een tijd terug mijn bestelling plaatste bij Newpharma.be, gooide ik nog deze toner met druivenwater van Caudalie in mijn virtueel winkelmandje. Het is een travelsize van 75 ml, ideaal om te testen zonder een grote fles te moeten kopen. 


Helaas ontdekte ik bij het ontvangen van mijn bestelling dat de toner eigenlijk een spray is. Daar ben ik geen zo'n fan van. Doe mij maar iets wat ik op een watje kan doen. De verpakking is behoorlijk simpel en strak, ziet er very pharmacie-like uit. Geen opmerkingen daarbij. Op de achterkant staat als instructie dat de toner moet gesprayed worden op het gezicht en daarbij mag je niet achteraf nog eens deppen met een watje. Mja mja, vind ik niet leuk. Call me old-fashioned maar voor mij is een toner de laatste stap bij het reinigen waarbij ik de allerlaatste restjes weg veeg. Dat 'mag' zogezegd niet met deze. 
Er zit een aangename geur aan de toner, ruikt lichtjes naar druiven, voor zover druiven een geur hebben. Het is alleszinds niet overheersend. Ik spray zo'n 3 x en laat het dan even intrekken waarna mijn huid klaar is voor serum en moisturizer. Echt een effect zie ik niet bij deze toner. Ik zou hem wel opnieuw kopen, ware het niet dat ik het niet zo kan vinden met de spray dop. Dat is voor mij de enige reden om dit niet opnieuw aan te schaffen. Sorry Caudalie ! Voorts is dit geen duur product. Ik betaalde 3,75 euro voor 75 ml. Een fles van 200 ml kost je 10 euro. Als toner is ie dan niet ideaal voor mij, je kan hem uiteraard gerust gebruiken als fixeer spray voor de make up of puur voor wat verfrissing op warme dagen. Een multifunctioneel product dus ! Kenden jullie deze toner van Caudalie al ?

xoxo !

7 opmerkingen:

 1. Jammer van die spray knop, dat zegt me ook maar weinig! Maar misschien dat het in die hitte wel leuk zou zijn nu ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt best wel goed, zeker met zo'n weer! Inderdaad wel raar die knop...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik ken hem nog niet :) klinkt wel lekker ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ken hem al wel, maar nog niet getest.. Ben best tevreden over de Caudalie producten dus ben heel benieuwd naar deze!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Als toner zou ik hem ook niet gebruiken. Als fixatie, goed plan!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. hmmm zou niets voor mij zijn. maar idd als fiaxatie wel!

  BeantwoordenVerwijderen