zondag 22 juli 2012

Neutrogena Deep Clean Exfoliant

Een hele tijd geleden kocht ik in Auchan ( ginormous supermarkt in Frankrijk, voor wie het niet kent), deze fijne scrubgel van Neutrogena. Het aanbod van Neutrogena in België is eerder beperkt, ik was dan ook blij te zien dat Frankrijk een groter gamma te bieden heeft. Auchan is trouwens een grote aanrader, er is een in-house pharmacy waar alle fijne Franse apotheekmerken te vinden zijn die wij arme Belgjes niet hebben, denk maar aan Embryolisse bv. En rekken vol aan haircare, skincare en make up, veel meer dan wij hier in de supermarkt vinden. Ik ga er niet vaak, maar als ik ga, sla ik mijn slag !



Deze scrub van Neutrogena staat altijd onder de douche bij ons. Het is een gel met fijne korreltjes in en dus eerder een zachte scrub. De knijptube is erg handig, potjes met deksels vind ik maar niets. Al was het maar omdat het deksel anders altijd rond rolt in de badkamer. Er zit een mentholgeur aan. Daar ben ik niet zo gek van, maar ik kan er mee leven. De scrub beweert de porieën diep te reinigen en voor een frisse huid te zorgen. Zoals je op de foto ziet is de scrub haast leeg. Er zit 150 ml in, dus je kan er wel een hele tijd mee voort. 



Ik gebruik de scrub zo'n 2 à 3 maal per week onder de douche. Het is een favoriet en ik koop deze zeker opnieuw ! Kan al niet meer wachten tot ik nogmaals richting Auchan ga. Nooit geweten dat naar de supermarkt gaan zo leuk kon zijn ;-) !


Happy sunday my lovelies !

xoxo

4 opmerkingen:

  1. 't Is dus de moeite om naar de supermarkt te gaan :)
    Ik zou willen dat ze ook in België een ruimer gamma van Neutrogena zouden verkopen, maar ja, onze drogisterijen moeten nog wat inhalen ivm het buitenland hè ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik moet daar ook eens gaan shoppen ;)

    BeantwoordenVerwijderen