vrijdag 3 augustus 2012

A day on the beach - gastblog

Vandaag een gastblog van Kim Vos via beslist.nl

Nu het zo’n lekker weer is kan ik iedereen die niet op vakantie is aanraden om lekker een dagje naar zee te gaan. Hoewel het water nog best koud is knap je met dit lome weer enorm op van een frisse duik. Als je naar het strand gaat wil je er natuurlijk een beetje goed uitzien. Daarom heb ik hier een paar mode en fashion tips voor lekker dagje op het stand!

Mode
Met dit lekkere weer is het heerlijk om een lekker jurkje aan te trekken. Deze zomer zien we veel pastel kleurige jurkjes. Zachte kleuren zoals zalm roze, vanille geel en munt groen staan chic, elegant en vrouwelijk. Daarnaast zijn maxi dresses helemaal in. Deze hippie-achtige, lange jurken zijn heerlijk voor een lange zomer avond wanneer je na het strand de strandtent induikt. De bikini’s zijn dit jaar vooral erg opvallend. Drukke dieren- en bloemenprints zorgen ervoor dat je de show steelt op het strand. Qua schoenen draag je op het strand natuurlijk vooral slippers of sandalen. Deze zitten lekker en laten lucht door. Goedkope materialen helemaal uit en we zien hier vooral veel duurzame, natuurlijke materialen zoals leer en suède.
Beauty
Met dit warme weer is het uiteraard van belang dat je jezelf goed beschermd tegen de zon. In een vorige blog ging het al over bescherming in de zon. Gebruik een factor die bij je huid past en let erop dat je zonnebrand niet over de datum is. Make-up is eigenlijk overbodig wanneer je naar het strand gaat. Laat de foundation thuis en gebruik alleen wat mascara en oogpotlood voor je wenkbrauwen die in de zon weleens wat kunnen wegvallen. Het lastige is je haar. De zon, het zand en het zoute water zijn schadelijk voor je haar. Probeer je haar zoveel mogelijk uit het water te houden en spoel je haar uit onder een douche als je in zee bent geweest. Je haar is poreus dus kam je haar voorzichtig uit, het liefst met een grove houten kam. 


( beslist.nl)

xoxo !


1 opmerking: