dinsdag 21 augustus 2012

Eyelook Pink Paradise

Gisteren besloot ik om eens wat anders uit te proberen voor een ooglook en ik haalde mijn Urban Decay 15th Anniversary palette boven. Het is een enorm veelzijdig palette waar een aantal ( voor mij) minder voor de hand liggende kleuren in zitten maar dat maakt het net interessanter natuurlijk. Ik ging voor een mix van de kleuren Tainted, Junkshow en Omen. Alledrie kleurtjes in de categorie roze en aanverwanten. 
De Urban Decay Primer Potion diende als basis voor mijn oogschaduw. Om te beginnen bracht ik een neutrale beige kleur aan in mijn crease om beter te kunnen blenden. Dit kan elke kleur zijn, ik nam Sand Walker uit het Sleek Monaco palette. Daarna bracht ik Tainted aan op mijn volledige ooglid en blendde het uit naar de crease. In de buitenste ooghoeken bracht ik een klein beetje Junkshow aan en blendde het samen met Tainted. Ondertussen bracht ik Naked Lunch aan van Mac op mijn wenkbrauwbot. En als laatste stap bracht ik Omen aan in de crease en blendde de kleur meer uit naar boven toe. Om het geheel af te werken nog een beetje eyeliner van Catrice en Estée Lauder Sumptuous Mascara. Omdat de oogschaduw al zo shimmery is, wilde ik een matte blush. De ideale kleur was Vintage Grape van Mac, een paarse kleur die ik eigenlijk niet vaak genoeg gebruik. De foto's zijn a teensy bit craptastic, working on that.
Wat denken jullie van mijn look ? Noem mij gerust oldfashioned maar door Omen het is niet iets om elke dag te dragen. Ik ben meer van het type alle tinten bruin :p. Ik heb het 15th Anniversary Palette eigenlijk gekocht omwille van Omen maar ben nu meer en meer fan aan het worden van Tainted. Het is gewoon zo'n leuke roze shimmery kleur die ik wél vaker zou dragen.

xoxo !


13 opmerkingen:

 1. I am SO jealous of your eyelashes! They're so long and curly! Love the look too! Purple is one of my favorite colors :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het best een 'draagbare' look! Ziet er erg mooi uit, dat 15th anniversary pallette is zo mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Staat je heel erg mooi dat paars! Mooie blush ook zeg:o

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Staat je supermooi deze look. Begrijp je trouwens volledig als je zegt dat het niet voor alledag is. Ik vind de look zeker en vast draagbaar maar ik grijp dagelijks ook meer naar de bruinere tinten (sowieso iets minder kans om te verpesten als ik nog wat moe ben :p)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. pretty! omen is ook mijn favoriet, maar ook tainted vind ik mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik vind het ook draagbaar :-) Leuk paletje! UD is de max! mooie blush ook

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind je foto's wel helder genoeg om je look te zien, die overigens echt geweldig is! Paars is een moeilijke kleur, maar wat zet je hem goed neer in je arcadeboog, lovely!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Voor mij is dat wel draagbaar zie :-D vind dat je er heel mooi mee staat, geslaagd! <3

  BeantwoordenVerwijderen