woensdag 22 augustus 2012

Tigi S Factor Seriously Straight

Sinds een tijdje heb ik het fenomeen dat de stijltang heet ontdekt. Van nature ( or something like that), valt mijn haar behoorlijk recht maar er zit soms nog een 'slag' in, dus ik ga regelmatig aan de slag met de stijltang. Tegenwoordig kan ik my sweet baby zelfs niet meer missen. Hoewel mijn Remington zijn werk uitstekend doet, kan het nooit kwaad om de technologie nog een extra handje te helpen. Enter Tigi S Factor Seriously Straight Straightener.

De Seriously Straight Straightener ( probeer dat 7 keer na elke te zeggen) is een spray die als doel heeft het haar te beschermen tegen de hitte van de haardroger en/of stijltang én zorgt voor glans en verzorging. De spray komt in een mooie flacon met ja, spraydop he ;-) ! Er komt een lichte nevel uit en het ruikt naar aardbeien. Persoonlijk ben ik niet zo aan zoete geuren maar het stoort me ook niet bij deze, al ruikt mij haar wel een hele dag lang naar aardbeien. Ik gebruik dit product enkel bij het stijlen van mijn haar en niet bij het haardrogen. De spray zorgt er voor dat mijn haar een hele dag lang kaarsrecht blijft hangen en geeft zelfs een beetje body mee. De nevel kan een beetje sticky aanvoelen dus het is belangrijk om nooit teveel te sprayen. Anders heeft mijn haardos meer iets weg van een suikerspin. Eenmaal de spray aangebracht glijdt mijn stijltang door mijn haar als een mes door zachte boter. I like to exaggerate ;-) Wij zijn hier thuis fervent gebruikers van dit product. Het is zuinig in gebruik maar we hebben toch al zeker een fles of drie opgebruikt. Helaas niet zo goedkoop maar je doet er best wel een hele tijd mee. Voor 200 ml betaal je hier 21 euro. Tigi is overigens een erg fijn merk. Vroeger waren de Headshot en Catwalk shampoo en conditioner grote favorieten. Reminds me dat ik ze dringend terug eens opnieuw moet aanschaffen ! 
Dit product is voor mij eentje die ik niet kan missen en  steeds opnieuw blijf aanschaffen ! xoxo !

10 opmerkingen:

 1. leuk! zit er silicone in? dat maakt je haar iets zwaarder waardoor het meer gaat hangen en het steil blijft. Leuk flesje. waar kan je het kopen? Pro Duo?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Denk niet dat Pro Duo Tigi verkoopt. Je kan het online kopen, even klikken op het linkje die bij de prijs staat, of bij Tigi kappers. Er zit geen silicone in.

   Verwijderen
  2. Jawel, ik heb al Tigi bij de Pro Duo gekocht! Ik weet wel niet of ze het hele gamma hebben, maar ze hebben het dus wel. Het is wel al even geleden dat ik het daar gekocht heb, maar ik zou zeker eens gaan kijken.

   Verwijderen
 2. Zien je haarpunten niet extra af van die stijltang? Doe je iets om die extra te beschermen of te voeden?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik gebruik altijd een serum en olie ter bescherming van mijn haar. Heb niet het idee dat mijn haarpunten extra afzien.

   Verwijderen
 3. Leuk dat hij naar aarbeien ruikt ! Flashy verpakking wel :p

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn product lijkt me! Ik kende het merk nog niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik gebruikte er al de shampoo, conditioner en dreamdrops van. Ben erg tevreden van die producten maar die geur begint op den duur wel wat tegen te steken. Het doet me vaak denken aan kindershampoo :)

  Ik zoek al lang een goeie spray die mijn haar beschermt tegen hitte, want mijn stijltang en ik zijn beste vrienden - dit ter afzien van mijn haar :)

  BeantwoordenVerwijderen