zaterdag 25 augustus 2012

Gosh Golden Moss

Mij zal je zelden of nooit zien zonder een streepje oogpotlood onder mijn ogen. Ik ben dan ook altijd op zoek naar nieuwe ontdekkingen en de laatste nieuwe aanwinst is dit mooi potloodje van Gosh in de kleur Golden Moss.





Het potlood heeft een zwarte huls en bijhorende dop. Onderaan het potlood zit een strookje in de kleur van het potlood. In mijn geval een mosgroene kleur. Over naar the core business ! De kleur heet Golden Moss en dat is behoorlijk accuraat mijns inziens. Het heeft iets weg van brons met een vleugje groen er door. Ik gebruik haast altijd donkerbruine of zwarte potloden maar vond het tijd om eens wat anders te gebruiken dat minder hard staat en deze kleur is daar ideaal voor ! Het is een erg zacht en creamy potlood dat eenvoudig aanbrengt. Niets vervelender dan een keihard potlood. Met een smudger kan ik ook eenvoudig het potlood nog wat meer ja, smudgen he ;-) ! 



De liner blijft een hele dag mooi zitten en overleeft zelfs een regenbui zonder veel ongelukken, dat zou ook moeten want het potlood belooft waterproof te zijn. Belofte vervuld dus ! Dit is ondertussen al mijn tweede potloodje uit de Velvet Touch Eyeliner lijn van GOSH. Het eerste was een donkerbruine in de kleur Truly Brown die ik binnenkort nog eens ga halen. Met andere woorden, ik ben zeer tevreden van de Velvet Touch Eyeliners, het zullen zeker niet de laatste zijn die ik koop. De potloodjes zijn in een grote variëteit aan kleuren te vinden, van neutrale kleuren zoals zwart en bruin tot turquoise, paars en blauw. Voor elk wat wils. 

De Velvet Touch Eyeliners van GOSH kosten 8 euro en zijn te koop bij het Kruidvat.

xoxo !

15 opmerkingen:

  1. Zeer fijne potloodjes! Heb er zelf al een paar gehad, in verschillende kleuren en de kwaliteit is echt wel de moeite.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie kleur ! Ik heb nog geen oogpotloden van Gosh geprobeerd maar daar moet zo te zien snel verandering in komen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat is een hele mooie kleur! Ik heb denk ik geen enkel potlood van Gosh liggen!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. dit zijn echt hele fijne liners. heb er ook een paar van :) maar net niet deze kleur. heb hem wel eens geswatched, prachtig.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Goede tip, ik heb er nog geen ervaring mee, maar ben nu wel benieuwd!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooie kleur, ik heb zelf ookal een aantal van deze potloodjes, ze zijn erg fijn en romig!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoelang doe je met zo'n potlood? Ik bedoel dan bij dagelijks gebruik. Creamy eyeliners zijn vaak zo snel op zoals de masterdrama van Maybelline. Prachtige kleur, zou erg goed bij mijn oogkleur passen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Goh, ik heb zeker 3 maand gedaan met het vorig Gosh potloodje en die werd quasi dagelijks gebruikt. Moet hem vaker slijpen dan een harder potlood maar ie is toch minder snel op dan die van Maybelline. Is ook de reden waarom ik die van Maybelline niet meer koop, die gaan té snel op.

      Verwijderen
  8. Oh, pretty! Ik vind je nieuwe lay-out trouwens echt leuk! :) Maar het potlood ziet er goed uit, lekker romig, mooie pigmentatie wat belangrijk is, ook een gorgeous kleur! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Oh boy I need to grab one of these and give it a try! The Urban Decay 24/7 ones work well for me, but they're pricier and it's harder to get them here. Thanks for sharing Eva!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Mooie kleur!! Ik heb er ook eentje, denk ik... Zou eens moeten kijken want ik gebruik het niet meer denk ik :p

    BeantwoordenVerwijderen
  11. super! ziet er goed uit, ik kan wel nog een extra kleurtje gebruiken ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wow ik ben al een tijdje opzoek naar de perfecte groene kleur en dit ziet er veelbelovend uit! Wil ik zeker is proberen!

    http://eleni0111.blogspot.be/

    BeantwoordenVerwijderen