woensdag 8 augustus 2012

New in : Juweeltjes

Een tijdje terug won ik bij de lieve Désirée van Curvacious.nl een cadeaubon van 25 euro voor de Nederlandse webshop Capricci.nl. Voor wie het niet kent, dit is een webshop die heel wat leuke juweeltjes verkoopt zoals armbanden, kettingen, ringen maar ook juwelenrekjes en zelfs handtassen. Ik had er nog nooit wat bij besteld, maar zit regelmatig eens rond te neuzen op de website. Vooral de Mischa Barton handtassen trekken altijd mijn aandacht. Yours truly was dan ook very happy dat ze zomaar eventjes 25 euro kon besteden. Helaas was de MB tas die ik wilde al uitverkocht en hoewel ik hem in het zwart ook erg leuk vond, wilde ik er toch niet nog eens 75 euro bovenop kletsen. I'm a lady on a budget, you know. Toch heb ik lang getwijfeld, ik was dan ook bang dat mijn cadeaubon misschien al verlopen was, maar dat was gelukkig niet het geval. Na heel wat rondneuzen op de webshop koos ik voor twee tijdloze items. Een armband met parels en oorbellen met veertjes en some shiny stuff aan. 




Bestellen was heel gemakkelijk, even registreren, winkelmandje afrekenen en je krijgt onmiddellijk een bevestiging van je bestelling via email. Klein minpuntje : je kan er niet betalen met PayPal. Ik ben een grote PayPal fan dus vond het wel vervelend dat ik mijn bankkaart moest bovenhalen. Maar goed, het is niets om over te struikelen. Ik betaalde een dag later en twee dagen daarna kreeg ik bevestiging van de betaling én dat mijn bestelling onderweg was. Drie dagen later stond het aan mijn deur. Nederland is dan ook niet zo ver ;-) hoewel met de post weet je nooit natuurlijk. 




De juweeltjes kwamen in een leuk kartonnen doosje met een personal touch van Capricci, een plastic lintje met het logo op en de tekst 'packed with love'. Aahn, sweet ! In de doos zelf zat alles goed verpakt tussen bubbelwrap en een roze papiertje. De juweeltjes zelf zaten elk nog in een apart zakje. Vind ik wel handig zo om de sieraden in te bewaren. Ik ben van het type dat alles in het rond smijt om dan tot het besef te komen dat ik een oorring kwijt ben, die van 2 jaar later ergens van onder het tapijt tevoorschijn komt.






De armband en oorringen waren exact zoals op de foto en eigenlijk zelfs nog mooier in het echt. Het zijn twee betrekkelijk klassieke items die met veel plezier zullen gedragen worden en eigenlijk ook bij heel veel passen. Ik probeer tegenwoordig om niet meer klakkeloos allerlei sieraden te kopen in het wilde weg en daar ben ik met deze twee heel goed in geslaagd denk ik. De armband kostte  8,95 euro en de oorbellen 16,95 euro. Allebei echt niet duur ! Ik moest eigenlijk enkel nog de verzendkosten van 4 euro bijbetalen. Met andere woorden, ik heb een positieve ervaring met Capricci achter de rug en zal er zeker nog eens wat leuke dingen bestellen !

Kende jij de webshop al ?

xoxo !

23 opmerkingen:

  1. Nog nooit van gehoord maar dat zijn geen lelijke spulletjes! En budget! Go you!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Och, die armband is mega mooi! Maar ik moet sparen. Méh :(

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wow echt heel erg mooi!!


    watch @ www.fashion-entree.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  4. super mooie sieraden! en de prijs valt idd wel mee.
    ik ben juist geen paypall fan :P weet eigenlijk ook niet waarom... :P

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Oh my, dat zijn inderdaad juweeltjes om te zien! Gorgeous, de armband is echt lovely. De tekst erbij is ook erg leuk, packed with love. ^^

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Had nog nooit van de shop gehoord, maar wat een mooie spullen!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Erg mooie sieraden :D Daar zal je vast veel plezier van hebben.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Jaaaaaaa! Grote Capricci-fan over here :-D Hun oorbellenrekje is een van mijn beste aankopen ooit en ik kwijl stiekem ook telkens over de Disney-juweeltjes. Vind de armband vooral supermooi <3

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik kende het ook niet. De armband vind ik heel erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik heb nog niet van deze webshop gehoord. De juweeltjes zien er wel mooi uit, toch maar eens een kijkje nemen dan :)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een mooie dingen heb je gekocht! :) Vooral de armband is erg mooi zeg! Heel veel plezier ermee :)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik heb ooit eens oorbellen bij die webshop besteld :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  13. I love your picks, especially the earrings! For some reason I'm really drawn to leaves in jewelry :)

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Heel mooie spulletjes heb je gekozen! Vooral die blaadjes zijn zo leuk!!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. heel mijn ding! leuke juwelen! ik kende de site nog niet

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Niet volledig mijn stijl maar zeker mooi! xoxo

    BeantwoordenVerwijderen