woensdag 26 september 2012

A magic combo - Action + Kérastase

Eindelijk nog eens een blogpost, sorry you guys ! Ik had nog twee weekjes werk in de fabriek opgenomen, moet tussendoor solliciteren en werk zoeken en op de koop toe heb ik de griep gekregen. My life is just fabulous.  

Over naar de onderwerp van de dag. Jullie weten al dat je in de Action af en toe een leuk koopje kan doen. Toegegeven, het meeste wat ze daar verkopen is absolute garbage maar ik deed onlangs toch een wel érg leuke ontdekking ! Het befaamde Hegron serum is jullie zeker niet onbekend. Ik vind het een prima ding maar ook niet echt wauw, maar dat heb ik met geen enkel serum. Toen ik nog eens in de Action was, zag ik deze serum-spray staan en voor iets van een 3 euro kon 'ie gerust mee in het winkelmandje.De verpakking stelt niet zoveel voor maar voor dat geld kan je niet klagen. De flacon is van plastic met een saai prentje op en een spraydopje. Hence the name, serum-spray... (:d). Er zit een lichte geur aan die me voornamelijk doet denken aan vanille. Het stoort mij niet en ik ruik het ook niet op mijn haar. Volgens de verpakking verzorgt het product zo intensief als een serum maar voelt het zo licht aan als een spray. Ik was benieuwd als dat wel waar was. Aanvankelijk vond ik dit product niet echt bijzonder en zelfs een beetje waste of my money. Het gaf me niet de indruk dat mijn haar er zachter of gezonder van werd. Maar dat kwam waarschijnlijk doordat ik het verkeerd gebruikte. Als ik uit de douche kom doe ik vaak het volgende : ik doe wat serum op mijn punten en vlak voor ik met de haardroger aan de slag ga doe ik er nog wat haarolie op. Daarnaast gebruikt ik deze spray op mijn lengtes. Dat werkte dus niet echt. 'Ik zal het maar opgebruiken' dacht ik en niet meer opnieuw kopen. Tot ik het volgende deed : enkel wat serum op mijn lengtes en op de punten haarolie van Kérastase. En OH EM GEE het resultaat is AWESOME ! Ik weet dat een product goed werkt voor mij als ik met nat haar ga slapen en niét op sta met een coupe ontploft a.k.a. Ma Flodder. Doordat ik werkte in de fabriek douchte ik mij altijd 's avonds en ging ik met nat haar slapen met deze 2 producten op mijn haar. Het viel mij dag na dag op dat mijn haar er voller uit zag, zacht aanvoelde en niet pluisde. Dus ik bleef deze combinatie gebruiken, ook wanneer ik meteen na het wassen met de haardroger aan de slag ging. Ondertussen doe ik dit al een week of drie en ik merk dat mijn haar zoveel zachter aanvoelt, volumineuzer is en er gezond uit ziet. En dat kan kan enkel en alleen maar komen door deze lichte serum-spray. Do I hear Holy Grail ? Ik spray zo'n 4 à 5 keer op mijn haar en dat is meer dan genoeg. De spray is wit van kleur en heeft een melkerige substantie. Het serum is bedoeld voor droog en beschadigd haar en ik val zeker onder die categorie. Dit product werkt volgens mij zo goed omdat het effectief zo licht aanvoelt terwijl een 'gewoon' serum mijn haar wat meer verzwaart. Ik zeg niet dat ik andere sera afzweer maar deze budget - topper van de Action is voorlopig een blijvertje ! 
xoxo !


Te koop bij Action - +- 3 euro voor 150 ml.

10 opmerkingen:

 1. Blij dat je nog leeft en even kan lostrekken van dat fab leventje. Hmm, zou het ook werken of vet haar?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Woehoe! Dat serum heb ik nog niet geprobeerd. Next time!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk dat het voor je zo goed werkt! Ik probeer eigenlijk alleen serum te gebruiken, wil mijn haren niet overloaden met allemaal producten. :P

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat klinkt niet slecht ! Zo'n spray lijkt me wel handig om te doseren.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een duidelijke review! Zelf heb ik nog genoeg serums in mijn kast staan, anders had ik zeker deze uit geprobeerd :)

  BeantwoordenVerwijderen