zondag 28 oktober 2012

Budget beauty finds : powder brush by Hema

De steel van mijn voormalige powderbrush viel er een hele tijd geleden af. Het werd dan ook eens tijd voor een nieuwe dacht ik. Hoewel eentje van Sigma of MAC mijn voorkeur wegdraagt, vond ik de ideale brush in de Hema. Ja, je leest het goed, de Hema. 
De Hema staat nu niet meteen bekend om zijn borstels. Als je begint met make-up kan je daar eens rondneuzen naar goedkope borstels maar eenmaal je the real deal wil, zou ik er ver weg van blijven. Mijn aller aller aller eerste brush was van de Hema en het was een powderbrush die ik gebruikte als blushbrush en eerder aanvoelde als een schuurborstel. Brrr dat was echt geen fijn ding. Gelukkig weet ik ondertussen al beter en ligt de brush in kwestie al lang in de vuilbak. Toch viel mijn blik op deze witte fluffy powderbrush. Eens voelen aan de haren en ik was meteen verkocht ! Voor de 5 euro die deze maar kostte kon ik hem ook niet laten liggen he. De borstel ligt erg goed in de hand en voelt stevig aan. Het ziet er best wel 'classy' uit met de witte steel en de witte ( ondertussen een beetje bruine) haren. Ik vind het ongelofelijk hoe zacht deze aanvoelt. Veel beter dan mijn voormalige powderbrush van Zoeva. Ondertussen heeft 'ie al een paar wasbeurten ondergaan en nog steeds geen haren verloren, pluspunt !  De borstel neemt ook heel gemakkelijk poeder op en aanbrengen op mijn gezicht verloopt vlekkeloos. Ik heb het idee dat het poeder beter wordt verdeeld over mijn gezicht dan met mijn vorige brush. Ieder heeft daar zijn eigen voorkeur in maar ik vind hem erg fijn ! 
Ben je nog op zoek naar een goede powderbrush ? Ga dan zeker eens kijken bij Hema. Voor 5 euro is 'ie van jou !

- happy sunday ! - 

xoxo !

13 opmerkingen:

 1. Ik ben erg benieuwd hoe lang ie goed blijft en meegaat, laat je ons dat zeker weten?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb enkele oogschaduwkasten van Hema en die zijn ook wel fijn. Ik heb ergens nog een poederkwast liggen -niet zoals deze- maar die is niet fijn. Misschien hebben ze uit hun fouten geleerd :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik heb twee oogschaduwkasten, elk iets van 2.5 euro, en ben er ook tevreden over :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er niet slecht uit. Ik heb eens een oogschaduwkwast van de Hema gehad en die viel ook goed mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb deze ook en I love it! Beste budget powder brush ever :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh, dat is een koopje! Ik heb een oogschaduwkwast van de Hema en die valt mij ook wel goed mee. Niet al hun kwasten zijn de moeite, maar af en toe zit er wel eens iets goeds tussen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wow, dat klinkt wel heel goed zeg! Cheap prijs, maar een goede kwast, me like!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb deze ook en ik vind hem ook super. Ik heb wel de kleine versie aangezien ik die lange steel niet zo handig vind.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ga ook nog eens moeten snuffelen tussen hun kwasten maar een blush brush heb ik nu net niet nodig zie :-) zoek eerder wat oogschaduw kwasten en ik weet niet of er daar goede tussen zitten!

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh, nu wil ik hem ook!! Bedankt voor de tip! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik kocht er onlangs enkele oogschaduwborsteltjes. Ook fijn om mee te werken.

  BeantwoordenVerwijderen