dinsdag 30 oktober 2012

The wishlist - a neverending story

Men zegt altijd, met je eerste loon moet je eens zot doen. Nu, ik heb nog maar vijf dagen gewerkt dus het zal nog eventjes duren voor ik mijn eerste loon ontvang, maar dat geeft mij de tijd om  na te denken wat ik allemaal zou durven aanschaffen. It's a lot !
Het aller aller aller belangrijkste voor mij is een nieuwe gsm. Mijn peperdure Nokia smartphone begaf het in juli volledig - ondanks het feit dat ie nog maar anderhalf jaar oud was- ie deed al na een jaar moeilijk maar natuurlijk vond ik het aankoopbewijsje niet meer. Just.my.luck. Enfin, omdat de financiën op dat ogenblik aan de lage kant stonden, besloot ik om de oude Samsung Corby van mijn zus te gebruiken. Dit ding is een oldtimer te noemen in de gsm-wereld maar goed, ik kon bellen en berichten sturen en dat was het voornaamste. Toch begin ik nu echt wel te verlangen naar een nieuwe degelijke smartphone waar ik fotootjes mee kan trekken en die delen met jullie onder andere ;-) ! Mijn oog is gevallen op de Samsung Galaxy S III. Mijn vriend heeft zo ene en ik ben er nu ook helemaal gek van. Aanvankelijk zou het een Iphone worden maar ik ben toch meer geneigd naar de Samsung, plus nu ik weet dat daar ook leuke hoesjes en cases voor te vinden zijn ben ik helemaal gewonnen ! Jullie mogen dus binnenkort een postje verwachten met mijn nieuwste aanwinst als ster - onderwerp ! Op dit ogenblik loopt er trouwens een actie bij Vandenborre waardoor de Galaxy S III 529 kost ipv 629. Dat is een koopje die ik niet kan laten liggen. Ik heb trouwens nog nooit zoveel geld uitgegeven aan een telefoon maar je mag er zeker van zijn dat ik er dan wel op zijn minst de komende 4 jaar mee ga doen. 


Een tweede item die hoog op de wishlist staat en in zekere zin betaalbaar is, is de Louis Vuitton Neverfull MM. Het ziet er mij zo'n handige tas uit en ik wil hem gewoon al super lang ! Deze kost iets van een 580 euro en ik voorspel binnenkort een tripje naar de LV winkel in Knokke. Kan ik gelijk even bij de MAC store stoppen daar ;-) !

Met deze twee items is mijn loon waarschijnlijk haast op maar ik doe toch nog eventjes door ;-) !

Iets wat ik waarschijnlijk onder de kerstboom mag verwachten is de Clarisonic Mia. Ik heb het al aan le BF laten vallen en die vroeg me waar het te koop was, mihihihihi ! Tegen dat het Kerst is zal hij wel genoeg tips hebben gekregen van mij waar hij deze kan kopen. Qua make-up is er niet meteen iets dat op mijn wishlist staan. De laatste maanden ben ik meer into skincare. Als ik dan toch iets moet noemen zou ik graag het Visionnaire serum en de Génifique oogcrème van Lancôme aanschaffen. Over beiden hoorde ik veel goeds en aan de hand van staaltjes kan ik de berichten alleen maar bevestigen ! Soon coming my way !  Binnen twee maandjes overschrijd ik trouwens de kaap van 25 lentes dus skincare is altijd maar belangrijker aan het worden.

Ik kan hier nog uren doorgaan maar dit zijn de voornaamste zaken die ik echt héél snel wil aanschaffen. Natuurlijk heb ik nog nieuwe laarzen nodig en dikke wintertruien, maar dat telt niet mee he ;-) !


xoxo !

21 opmerkingen:

 1. dure wishlist :) ik weet nog niet wat ik met mijn eerste loon ga doen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Doe mij maar die LV :D Ik heb binnenkort ook een andere -beter betaalde baan- dus wie weet ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb al zo'n half jaar een samsung smartphone en vind hem super fijn dus goede keuze denk ik :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nice ! Veel shopplezier met je eerste loon !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mijn eerste loon zal hoogstwaarschijnlijk naar een Louis Vuitton gaan..Ofwel dezelfde als bij jou ofwel de Galliera.

  Tip voor the boyfriend: freshwatervalley.com (the place to be voor Clarisonic in België en NL)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi, ik kan al niet meer wachten om het uit te geven ! Al moet ik eigenlijk sparen gezien ik binnenkort ga samenwonen. De BF zal wel eventjes moeten betalen he, werkt toch al langer dan mij ;-) ! En zal de tip zeker doorgeven, thx !

   Verwijderen
 6. I am kind of toying with the idea of getting a smart phone, because without one I feel a bit like a cave man in the bloggers' world! With that said I really don't use my phone that much. I think it's bad enough that I'm hooked on my computer. Probably no need to bury my nose in my phone all the time as well!

  I've got the Guerlain holiday palette on my wish list. It's quite a blow to the wallet, but it's just too gorgeous!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oehja, een clarisonic wil ik ook wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Whaha, ik word al bijna enthousiast in jou plaats, met dat eerste loon en shoppen :D Ik vind dat je eerste loon mag opgesplurged worden, dus die Samsung en LV komen in de sacoche, denk ik ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Benieuwd naar je ervaring met de Clarisonic.. Die zijn heel uitlopend meestal!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Met mijn eerste loon heb ik net dezelfde LV gekocht en heb er nog geen seconde spijt van gehad :) doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Die tas! Ik kan het helemaal snappen hoor, ik wil deze ook maar dan in de Damier versie, je weet wel, die met de blokjes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja die is ook héél leuk ! Zal nog een moeilijk keuze worden :d

   Verwijderen
 12. Ja ik heb dat ook echt altijd gezegd, mijne eerste loon ga ik echt spenderen aan luxe. Maar helaas ben ik meteen als zelfstandige begonnen en is er niet echt zoiets als dat eerste loon :-P Never mind ik vind wel een ander spaarplan waarmee ik mij ten laatste in 2013 mijn eerste designertas kan aanschaffen :-)

  Mooi wishlist en hele mooie tas!

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
 13. super! leuke wishlist, maar ik zou toch opteren voor een iphone. ik heb de samsung galaxi gio en ben er toch niet zo wild van... en een echte lv moet kunnen é! veel succes met het uitgeven van je eerste loon ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ja de Neverfull is prachtig! En ook nog handig volgens mij. Een prachtige tas

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Die clearsonic staat bij mij ook op de wishlist. Ik vind hem nogal duur dus stel ik de aankoop steeds uit...

  BeantwoordenVerwijderen