vrijdag 16 november 2012

A threesome ... by Wella.

Mijn haar, kapsel, coupe .. you name it, het is altijd een total disaster geweest. Het lag  plat, voelde droog aan, veel knopen, geen volume,  enz enz... Ondertussen weet ik wel hoe ik mijn haar goed moet verzorgen. Dankzij olie en serums is mn haar veel zachter, niet meer statisch, het voelt niet meer droog aan. Dus dat probleem is opgelost. Sort of.
Waar ik wel nog vaak mee sukkel is het stylen van mn haar. Sinds een tijdje heb ik wel de stijltang en de krultang ontdekt, dat wel nog niet zeggen dat het allemaal mooi blijft liggen. Helaas heb ik nog altijd geen bos bouncy haar à la Jennifer Aniston. Wat doet een mens dan ? De hulplijn inroepen !




Just kidding ! Wel gebruik ik al een hele tijd deze drie producten van Wella en ze bevallen me erg goed ! 




Als eerste, technisch gezien geen stylingproduct maar ik vind hem toch erg fijn, de repair shampoo.
Een big-ass fles en een product dat erg zuinig is. Deze shampoo maakt mijn haar mooi zacht. Ik merk ook dat mijn haar er wel een dag langer tegen kan zonder het te wassen. Altijd een plus want teveel het haar wassen is niet zo goed.





Ten tweede, de ultra strong power hold gel spray. Deze heb ik leren kennen dankzij mijn zus. Zij maakt er een sport van om haar hairdo zo poofy mogelijk te maken. Daar kon ik nog wat van leren dus ging ik ook aan de slag. Er komt best een flinke straal uit de spraydop dus even opletten wel daarmee. Als ik gel spray zie denk ik meteen aan iets plakkerigs maar dat is met deze totaal niet het geval.
Ik spray een beetje, poof mijn haar op met een kam en dan blijft het toch een hele tijd mooi zitten. Hoe meer je er op doet, hoe langer het blijft zitten natuurlijk. Dan heb je basically een betonnen hairdo :d ! Toch voelt het nooit keihard aan of krakelig. Dat is wel belangrijk, vind het zo vervelend als ik mn haar voel kraken door stylingproducten. Jullie weten wel wat ik bedoel he ;-) 



Last but not least, de haarspray ! Dit is by far de beste haarspray ever ! Nu moet ik er wel even bij vertellen dat ik nog niet veel 'soorten' haarspray heb gebruikt. L'Oréal Elnett en elke variant van Nivea zijn het zowat geweest in het verleden, maar sinds ik deze van Wella heb geprobeerd wil ik geen andere meer ! 
De spray is een lichte mist. Zo is het ook gemakkelijk doseren. Ik breng het aan onder mijn lagen en spray nog eens volledig in het rond. Ik sta er echt van versteld hoe lang mijn haar mooi blijft zitten, ook wanneer het eens flink durft te waaien blijft het betrekkelijk goed zitten. Dat heb ik nog niet met een andere spray ervaren. A keeper !

Mijn interesse in Wella is gewekt dankzij deze drie producten. Het merk sprak mij op zich niet echt aan maar nu ga ik toch zeker eens kijken bij Wella als ik nog eens op zoek ben naar het een of het ander voor mijn haar.

Heb jij ervaring met één van deze producten ?

lots of love ! 

xoxo !

9 opmerkingen:

  1. nee, geen ervaring mee. klinkt wel goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klinkt goed! Ik heb echt irritant haar.. moet het te veel was naar mijn goesting. Veel knopen en Frizz! mss probeer ik dit ook eens..

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb de shampoo en haarlak ook en vind ze ook heel fijn !

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ha! Ik kocht gisteren dezelfde shampoo! Blij dat je er zo tevreden van bent, ik zal vanavond eens testen. De andere producten spreken me ook aan, maar heb op dit moment nog genoeg haarspray staan, dus eerst die boel wat opgebruiken.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik ken Wella eigenlijk niet zo maar die shampoo en haarspray lijken me wel bijne producten!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Over de haarlak ben ik het eens! Ik gebruik deze ook en vind hem erg fijn, en hij ruikt lekker!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Amai dat klinkt goed! Ik zou er echt geld voor geven om mijn haar minder te kunnen wassen! En volume dat is ook iets wat alleen in mijn dromen bestaat helaas :-( maybe this is the holy grail?
    Maar mijn kapper verkoopt helaas geen Wella...

    <3

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ola, die haarspray MOET ik proberen :-)

    BeantwoordenVerwijderen