woensdag 21 november 2012

Revel the red !

De Catrice Spectaculart LE ligt in de winkels en yours truly kon het natuurlijk weer niet laten om iets mee te nemen. Ik heb me nog kunnen inhouden, de lipsticks zaten haast ook allemaal in mijn mandje maar ik heb dan toch netjes kunne terug leggen. Flink he ?
Onder het motto " ik heb wat nieuwe lakjes nodig om te gaan werken", mocht deze mooie fuschia kleur mee naar huis. 

Je denkt misschien : fuschia op je nagels, op het werk ? Wel, ik zie mijn baas ( een vrouw, voor de duidelijkheid) ook met alle kleuren van de regenboog op haar nagels lopen dus dat doe ik dan ook ;-) !
Plus een beetje kleur in de winter kan geen kwaad. Ik word haast depressed van al dat bruin,grijs en beige in mijn kleerkast. 

Het lakje heeft de typische Catrice 'verpakking' met de zwarte dop. Het borsteltje lakt zalig ! Het is behoorlijk breed waardoor dit heel gemakkelijk lakt. Ik juich dit alleen maar toe ! Ik hoef maar 1 x over mijn nagels te gaan en het is mooi gedekt. Een tweede laagje is niet nodig maar kan natuurlijk altijd. De lak droogt snel en geeft een mooie gladde finish. De kleur is gewoon goddelijk, het is een diep fuschia-roze kleur die best wel chique oogt en dat maakt het volledig work-proof ;-) ! De kleur chipt wel al na 2 dagen bij mij maar dat kan wel liggen aan mijn nieuwe topcoat, waarover later meer. Nuja, ik ben het al gewoon dat mijn nagellak het hoogstens 3 dagen uit houdt. 
Hello tipwear !

Anyways, Rebel the red is een super mooi lakje, rep jezelf naar het Kruidvat want this baby is limited edition !

xoxo !
11 opmerkingen:

 1. Mooi kleurtje! Ik loop altijd sowieso kleurrijk rond op het werk.... nagels, make-up, alles :P Alleen als ik dan gewoon binnen op kantoor zit ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke kleur ! Ik draag ook bijna al mijn kleurtjes naar het werk hoor :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha, ook hier gaat er wel eens een fel kleurtje mee naar het werk, hoor! Ze zijn dat al gewoon en ook mijn make-up doe ik hoe ik wil. Het enige dat ik niet doe, zijn valse wimpers, extreme eyeliner of glitters. Maar voor de rest kan veel. Werken hoeft niet saai te zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk kleurtje, ik ben ook helemaal voor roze, winter, zomer, ...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijke kleur, zomer, winter, gewoon leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. I'm pretty sure I have something similar. It looks great on you! Too bad it chips so easily. I hope you'll find out if it's really the nail polish or your new top coat!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wow, amazing colour! :) Hij ziet er mooi uit, bij mij chippen alle Catrice lakken na een tijdje hoor. Ook zo'n twee dagen. Soms al na 1 dag.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De kleur vind ik zelfs nog niet extreem fel, maar gewoon lekker fris en kleurrijk en dat moet zelfs in de koude winter!

  BeantwoordenVerwijderen