vrijdag 23 november 2012

Waarom ik Naked 2 beter niet koop...

Maar het waarschijnlijk toch doe !

Het Urban Decay Naked 2 palette - de waardige opvolger van Naked ( ehm 1 he ), het is al oud nieuws he. Ondertussen heeft iederéén wel al dit mooi palette in huis. Ik wilde hem zelf ook super graag, tot het in mijn gedacht schoot dat ik al een paar kleurtjes in mijn bezit had.

Het palette heeft al eerder in mijn virtueel winkelmandje gezeten op beautybay.com en ik heb hem ook al in levende lijve in mijn handen gehad bij Sephora. En toch telkens terug gelegd. Met veel spijt in het hart weliswaar ( kwestie van een beetje te overdramatiseren he).


In Naked 2 zitten namelijk een aantal reeds eerder uitgebrachte kleuren. En die bleek ik al in mijn bezit te hebben. 

Even opsommen :

Half Baked zit zowel in Naked als Naked 2. No biggie, het is een mooie kleur. Die kan ik wel 2 x gebruiken.
Vorig jaar kocht ik in San Francisco het Rollergirl palette. Ik had toen al niet door dat Darkhorse ook in het Naked palette zat, die heb ik dan trouwens 2 weken later gekocht in Las Vegas.
De andere kleuren waren leuk dus 'ie mocht mee. Ondertussen werd dit palette maar zelden boven gehaald. Hoe enthousiast ik ook was over Naked 2, het viel me op dat 2 kleuren ervan ook in het Rollergirl palette zaten, namelijk Verve en Suspect. Erg mooie kleuren beide. Ik weet eigenlijk niet waarom ik het nooit gebruik.


En dan is er nog Blackout. Die zit al in het 15th Anniversary Palette.


Vier kleurtjes op twaalf die ik al heb uit het Naked 2 palette. En dan nog 4 kleuren die ik niet zooo vaak gebruik.  Het lijkt niet echt economisch om Naked 2 aan te schaffen. En let's face it, hoeveel nude kleurtjes kan je ook hebben ? 

But who am I kidding ?

De volgende keer dat ik hem zie doe ik het palette mee ! En daarmee uit !

Pics courtesy of Temptalia 

Wie is er nog blij met Naked 2 ?!

xoxo !13 opmerkingen:

 1. Ah damn, toevallig was ik vandaag nog aan het kwijlen op de Naked palette, zowel 1 als 2. Twee ziet er goed uit, maar de kleuren lijken wel op elkaar. Gaaf trouwens om te weten waar je de palettes hebt gekocht, de andere dan. Las Vegas? Jaloers!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha! Het is gewoon erg fijn om die kleurtjes in een palet te hebben zitten. Wel jammer van de dubbels, maar ach... :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Reacties
  1. Thx ! Het is nog under construction maar I like it so far ;-)

   Verwijderen
 4. Ik heb dit gesprek ook onlangs nog gehad met mezelf. Nu de centjes binnen komen moet ik er allemaal minder hard over nadenken. Toch heb ik besloten om het niet te kopen. Als ik mijn Au Natural en Oh SO Special van Sleek op heb, dan mag het wel :p

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit artikel is leuk, alleen al voor de foto's :D
  You go and buy it girl! :D

  btw: loving the header ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. haha, gewoon kopen! Het is zo'n fijn palette!! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hmz dan zou ik hem niet kopen, vind 1 sowieso leuker denk ik :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hey Eva, love your new layout!

  I struggled for quite a while in the beginning of this year and ended up purchasing Naked 2. My stash has exploded since then, so I really don't use it often enough. I got the 15th Anniversary Palette as well, and besides swatching I have just about never used it... I have realized something in the meantime: I don't like palettes as much as duos, trios, quads, or quints. I like these because all the colors are there and there's no way to put together a look that doesn't "work," but when it comes to a big palette I get overwhelmed with choices!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. LOVE LOVE LOVE the new lay-out <3

  Ik heb geen van beiden en daar gaat binnenkort wel eens verandering in komen geloof ik, ook al kom ik dan inderdaad 100 jaar achter :-P De kleuren zijn echt heel mooi en ik gebruik eigenlijk alle kleuren uit beide paletten wel :-)

  Ga er maar voor en laat me weten wat je vindt :-)

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. eerst en vooral: prachtige header! i like! strak en mooi!
  ten tweede: je MOET hem kopen, ik gebruik em massaal veel en nog meer dan de eerste. dus DOEN!

  BeantwoordenVerwijderen