maandag 10 december 2012

Essie's No Chips Ahead - yeah right !

Sinds Essie ook voor ons gewone stervelingen verkrijgbaar is ( lees als : de mensen die niét naar Instant Spa en consoorten gaan), ben ik fan ! De lakjes zijn super mooi, hebben leuke namen en blijven doorgaans goed zitten ! Toen ik mezelf wilde trakteren op een nieuwe topcoat moest ik niet lang nadenken. Essie's 'No Chips Ahead' ging mee naar huis.


Het flesje ziet er uit net zoals alle andere Essie lakjes, strak en simpel. Helaas stopt daar de vergelijking met de goede kwaliteit van Essie. Ik heb de topcoat nu een paar weken in gebruik en dacht dat ik misschien wel enthousiaster zou worden na verloop van tijd maar niets is minder waar. Deze topcoat verhindert het chippen niet, het bevordert het. Mijn nagellak is er precies nog sneller af dan wanneer ik geen topcoat gebruik. Zeker wanneer ik een lakje gebruik die doorgaans goed blijft zitten zonder topcoat en met ' No Chips Ahead' er al na 1 dag af is, weet ik meer dan genoeg.


Dat is wel jammer gezien de lak toch iets van een 12 euro heeft gekocht. Geen fortuin maar toch meer dan genoeg, me dunkt. Het ligt misschien aan mijn crappy nagels maar nagellak die er na 1 dag al afbladdert is wel érg straf. Het is precies alsof de lak er gewoon afgepeld wordt dankzij de topcoat.
Geen aanrader dus. Dan schaf ik mezelf toch maar eens de INM Out the door aan, denk ik.
Ondertussen blijf ik mijn Essence budget variant gebruiken die toch wel stukken beter is dan ' No Chips Ahead'.

Heeft iemand ervaring met deze topcoat van Essie ?
xoxo !

12 opmerkingen:

 1. Wauw, dat is idd heel erg teleurstellend. Ik heb zelf de andere top coat 'Let it shine' van Essie en die vind ik eigenlijk heel erg goed. De basecoat is ook heel fijn, ik heb de 'grow richter' versie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wel zonde hé ! Ik heb seche vite en inm out the door en die zijn allebei wel goed

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ouch this sounds bad! I've only tried Essie base coats, and they work OK. It's weird that Essie makes such great polishes, but the top coat is so disappointing.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat vreemd! Ik heb ook de Essence en een O.P.I. sèche vite en die doen het wel goed.

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hier ook OPI seche vite en ik ben daar wel supertevreden van!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oei oei, dat laat ik snel liggen, bedankt voor de heads up!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jammer, ik heb een product van Essie voor de nagels sterker te maken, die vind ik echt heel erg goed, verder heb ik enkel een paar lakjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ik kende de topcoat nog niet. niet kopen dus :P

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ooh jamer!! ik vind essie hun producten normaal echt super!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wat schrijf je leuk zeg! ik ga binnenkort een artikel plaatsen op mijn blog en jij komt er denk ik wel in te staan. ik zou niet te zeker zijn want ik moet een selectie maken :s

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oei wat jammer, ik ben geen onvoorwaardelijke Essie fan, het is raar, maar het ene lakje blijft prachtig zitten, het andere gaat er in no-time af

  BeantwoordenVerwijderen