zondag 9 december 2012

Maybelline The Eraser Concealer

Mijn geliefde Estée Lauder Double Wear concealer is op en gezien ik altijd benieuwd ben naar nieuwe dingen, kocht ik deze keer eentje in het Kruidvat, namelijk de Maybelline The Eraser Concealer. Ik had hem al vaker es staan testen en was toch steeds verbaasd van het mooie resultaat. And now it's mine !
De concealer is best bijzonder want de applicator is een sponsje die op de flacon zit. Om concealer er uit te krijgen, draai je aan het rode stukje. Op die manier wordt het sponsje 'gevuld' met concealer. Het is a teenie weenie bit onhygiënisch zo'n sponsje, maar ik kan er mee leven.

The Eraser belooft om donkere kringen te verbergen en is gevuld met Gojibessen en Haloxyl, die zouden moeten zorgen voor een stralende oogopslag. Ik zou jullie zeggen welke kleur ik heb maar er zit zo'n vuile Kruidvat sticker op en die ga ik er maar op laten zitten, anders wordt het één grote plakboel. Enfin, er zijn verschillende kleuren beschikbaar. 
Ik breng de concealer rechtsreeks aan met het sponsje onder mijn ogen en blend het dan uit met een brush. Het voelt een beetje raar aan om met zo'n sponsje op de huid bezig te zijn maar het is op zich wel handig. Jammer dat het sponsje er niet kan afgehaald worden om eens te reinigen. Volgens Maybelline is het sponsje wel anti-bacterial (ofzoiets). So it's supposed to be safe !

Het eerste wat me op viel was dat de concealer behoorlijk dun is, maar toch een medium dekking geeft.
Op de foto kan je toch een beetje zien dat de  concealer een dikkere structuur heeft.Mijn donkere kringen en oneffenheden worden goed verdoezeld. De perfecte dekking krijg ik wel pas in combinatie met de Bobbi Brown corrector. Maar zoals ik zei, de concealer geeft een medium dekking, geen full coverage. Daarnaast heeft de  concealer een semi-matte resultaat waardoor het niet per se noodzakelijk is om af te poederen. Ik doe het meestal wel, maar als ik het eens vergeet is het geen ramp want de concealer blijft nog steeds even goed zitten. Qua overall houdbaarheid ben ik hier ook heel tevreden over. Na een lange dag zit het nog allemaal op zijn plaats.
Heb je donkere kringen, dan is dit misschien niets voor jou. Maar zoek je een medium concealer dan is deze best wel een aanrader !


The Eraser concealer is te koop bij oa het Kruidvat aan 13 eur. 

xoxo !

10 opmerkingen:

 1. klinkt goed! heb al veel goede dingen over deze gehoord.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt ok. Maar feit dat het met zo'n spons applicatot is houd me tegen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb hem ook en vind hem erg fijn! Dat sponsje stoort mij niet, en ik zou hem nog wel opnieuw kopen. Zit ongeveer halfweg, dus het is nog niet direct nodig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind deze echt zo goed. Wat de sponsapplicator betreft, je kan die er ook afhalen/afknippen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Voor een vloeibare concealer vind ik deze gewoonweg geweldig! Ik heb erg donkere kringen en deze dekt voldoende bij mij. Normaal moet ik ook een creamy-achtige zoals de Bobbi brown's

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er fijn uit! Apart, dat sponsje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Concealer is een product dat ik bijna nooit gebruik. Te veel gedoe :) Deze lijkt me best wel fijn anders.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lijkt me wel heel slecht product!

  BeantwoordenVerwijderen