woensdag 23 januari 2013

Grote liefde : nieuwe favoriete haarspray

Ik vertelde jullie al in een eerdere blogpost dat ik grote fan was van de Wella haarverzorging en styling producten. Welnu, toen mijn favoriete haarspray du jour op was, begaf ik mij naar het nieuwe Kruidvat hier vlakbij. Helaas verkoopt men er slechts een beperkt assortiment en de Pro Series Volume hairspray zat er niet bij. Totally bummed !
Een beetje tegen mijn zin kocht ik dan maar de enige beschikbare versie van Wella, de Ultra Strong Power Hold hairspray. Wat een naam. Ondertussen kan ik, na twee weken gebruik, vol enthousiasme melden dat dit mijn nieuwe favoriete haarspray is ! Over de verpakking valt er niet zoveel te zeggen. Die heeft de typische Wella look, in een rood jasje. Er zit geen dop op. Aanvankelijk dacht ik dat de mijne er gewoon van was gevallen maar het blijkt dus gewoon een flacon zonder dop te zijn. Ach ja, maar goed ook, dan kan ik hem niet 135 keer op de grond laten vallen. 

De spray heeft de welbekende haarspraygeur, daar is ook niet veel bijzonders aan te melden. Maar de werking, oh boy oh boy, I love it ! De spray voelt heel licht aan, maar eenmaal op het haar blijft het zitten als beton ! Als dagelijkse fietser is het voor mij belangrijk dat mijn haar iet of wat goed blijft zitten. Met het huidige weer, mutsen enzo incluis, is dat niet zo eenvoudig. Maar met deze spray blijft het toch behoorlijk goed zitten. Ik spray het in laagjes onder en op mijn haar en ga er met mijn handen door om extra volume te creëren. Daarna blijft mijn haar perfect zitten, een hele dag lang !Eergisteren had ik een feestje en ik had mn haar extra opgepoofd en veel haarspray gebruikt. Ik kan jullie zeggen dat na een avond shaken op de dansvloer, ik naar huis ging met een coupe die er net zo goed uit zag als toen ik was binnen gekomen. 
Met zo'n stevige spray is het haast niet te vermijden dat het haar lichtjes 'hard' aanvoelt, het hangt er vanaf hoeveel je gebruikt, maar mij stoort dat absoluut niet en je ziet het eigenlijk ook niet. 

Ik heb er alvast een nieuwe favoriet bij !


xoxo !

10 opmerkingen:

 1. deze ga ik zeker onthouden! ik heb laatst ook zo'n soort spray gekocht, maar volgens mij van got2be. nog niet echt kunnen testen. maar als het niet bevalt, dan ga ik terug voor deze.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik doe altijd eeeeeeuwen met een bus haarlak :) Deze klinkt wel fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah, dat is misschien nog eentje voor mij! Ik ben de grootverbruiker der haarlak hè, dus zo'n bus overleeft bij mij max een maand :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zou niet weten waarvoor ik zo'n haarlak zou moeten inzetten maar ik doe dan ook weinig tot niets met mijn haar :-D

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ideaal! Klinkt behoorlijk fijn! Ik had ooit een andere van Wella die eigenlijk best zoet rook.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. I don't use hair spray, but I can definitely feel your enthusiasm! I used to have some Wella mousse that I like. The cost/quality is amazing!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het klinkt echt ideaal! Ik ga deze eens proberen als mijn huidige haarlak op is!

  BeantwoordenVerwijderen