zaterdag 26 januari 2013

MUST.HAVE - Urban Decay goodies

Jullie zullen het misschien al opgevangen hebben. Disney brengt binnenkort zijn eigen versie van The Wizard of Oz, namelijk "Oz the Great and Powerful". Er doen heel wat superstars in mee, zoals Mila Kunis, Michelle Williams, James Franco (mmm..) en Rachel Weisz. Ik ben alvast erg benieuwd !
Maar wat mij hééél enthousiast maakt is het nieuws dat Urban Decay met 2 Limited Edition palettes komt, gebaseerd op deze film. Can I get a "whoop whoop" !
De twee palettes heten Glinda en Theodora, naar twee personages uit de film. The Wizard of Oz zit een beetje ver, maar het zijn volgens mij The Wicked Witch of the South & The Wicked Witch of the West.
Wat de verpakking betreft valt er maar 1 iets over te zeggen : AMAZING ! Het ziet er zo dromerig en fantasy-like uit. Echt zoals een sprookje. 

pics courtesy of Temptalia

Het Glinda palette (1e foto) heeft eerder zachte kleuren, terwijl het Theodora palette (2e foto) naar de donkere kant op gaat. In beide zitten 8 nieuwe eyeshadows, een lipgloss en een oogpotlood. Urban Decay recycleert nogal vaak zijn kleuren als het op nieuwe palettes aankomt, maar deze keer zijn ze met 8 nieuwe kleuren op de proppen gekomen !

Op dit ogenblik zijn ze al te verkrijgen in de VS. Volgende maand zouden ze in de Nederlandse Sephora's moeten verkrijgbaar zijn en ik vermoed dat dat voor Frankrijk ook zo is. Ik vermoed dat ik ze gewoon allebei zal willen ! Kan.niet.meer.wachten ! De kostprijs zal rond de 40-50 euro liggen. In de VS is het 49 $.

Een volledige review van de palettes lees je HIER en HIER bij Temptalia. Ze krijgen trouwens een zeer goede review. 

Wie is er ook enthousiast ?!

xoxo !

11 opmerkingen: