zondag 24 februari 2013

10 facts you might not know about me

Van de lieve Ms.Aprilfish kreeg ik onlangs de " 10 facts you might not know about me tag". Na lang en hard nadenken, wat persoonlijke weetjes over mezelf !

1. Vroeger, toen Eurosport nog vrij te verkrijgen was op tv, kon ik urenlang kijken naar het kunstschaatsen.
I loved it ! En ik wilde altijd heel graag leren kunstschaatsen maar het is er nooit van gekomen. Onlangs ging ik schaatsen en het was heerlijk ! Dat heeft me aan het denken gezet om volgend winterseizoen mij in te schrijven voor het kunstschaatsen en dat onder het motto : durf doen !

2. Ik ben gek van vliegende schotels ! Nee, geen UFO-lover hier, wel een grote fan van de snoepjes, ook wel zure ouwels genoemd. Geef mij een uur en zo'n grote doos is helemaal op. En dan gebruik ik de doos in mijn badkamer om vanalles in op te bergen, dus het is voor een goed doel ;-) !3. Het valt bezwaarlijk een hobby te noemen, maar dat is het bijna wel : series kijken ! Sinds ik series ontdekte, in mijn eerste jaar aan de unief, zijn ze nooit meer weggeweest. One Tree Hill, Desperate Housewives, Grey's Anatomy, Gossip Girl... Tussen lesuren in series kijken, heerlijk ! En ook nu kijk ik nog altijd veel liever naar een serie op mijn laptop dan naar televisie te kijken. Huidige favorieten zijn Suits, White Collar, The Vampire Diaries, The Good Wife, Modern Family en Scandal. Allemaal serieuze aanraders !


4. Een avond per week doe ik lekker waar ik zin in heb. Dan is het lief meestal weg en kan ik op mijn gemak een badje nemen of in de zetel kruipen en gezellig een serietje kijken, liefst met wat zoetigheid naast me. Ik kijk er altijd naar uit. En dat is meestal ook het moment dat ik op mijn gemak kan bloggen.


5. Hoewel ik er al maanden naar uit kijk om samen te gaan wonen, stiekem ben ik toch ook een beetje bang. Zal het lukken om constant samen te zijn, hoe zal dat gaan om eten te maken elke avond, wat met het budget ... zoveel vragen, ik ben benieuwd naar de antwoorden.


6. Mijn favoriete look is een diepzwarte smokey eye met nude lips, does it every time ! Het is dat ik het een beetje too much vind om te gaan werken, ik zou elke dag zo rondlopen !

7. De band met mijn ouders is niet al te best, nog nooit geweest. En toch ga ik binnenkort in dezelfde straat wonen als het ouderlijk huis. Een bewuste keuze ? Nee, ik was er niet voor te vinden. Maar het aanbod aan degelijke appartement is serieus beperkt in Oostende, om nog maar te zwijgen van de huurprijzen die uit de pan swingen. En ons nieuwe stekje was helemaal nieuw gerenoveerd én betaalbaar. Het is dan nog eens dicht bij het werk en alle winkels dus dat maakt het voor mij gemakkelijk want zo ben ik niet afhankelijk van mijn vriend en zijn wagen. Sommigen vinden het leuk, anderen vinden het vreemd. Het enige wat ik wilde was een stekje met mijn vriend waar we alleen kunnen zijn, dat was het belangrijkste. En toevallig is dat nu vlak in de buurt van mijn ouders. Het is niet voor de rest van mijn leven he ;-).

8. Ik kan serieuze aanvallen van opruimwoede krijgen. Zeker als ik een avondje alleen thuis ben en niets om handen heb, oh boy oh boy, dan komt het er zeker van ! Meestal smijt ik alles uit mijn kleerkast en ligt het op een hoop op bed, om na 20 minuten te beseffen dat ik eigenlijk toch niet zoveel zin heb om op te ruimen. Maar dan moet ik wel verder doen want anders ligt het er de volgende morgen nog en daar kan ik dan ook weer niet tegen ;-).


9. Toen ik een tiener was heb ik nog aan boogschieten gedaan. Het is eigenlijk een erg leuke sport en ik vind het soms jammer dat ik er mee ben gestopt. Stiekem ben ik er altijd een beetje trots op dat ik dat nog heb gedaan. Ik krijg er altijd veel 'ooh's en 'aah's mee ;-).

10. Last but not least : hoewel ik vele collega-bloggers nog niet in real life heb ontmoet, kan ik zo genieten van de comments die ik krijg op mn blog of de leuke en soms hilarische twitter conversaties. Dus bij deze een big thank you !

Neem gerust deze tag over, ik vind het erg leuk om nieuwtjes over anderen te lezen.

Geniet van deze snowy sunday !

xoxo
E.

PS : jahaaaa, volgend weekend gaan we verhuizen ! Ik moet nog zoooveel kopen en doen maar het einde is in zicht, hoera !

22 opmerkingen:

 1. ik zou ook een beetje bang zijn hoor :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Spannend hoor! Het is een moeilijke tijd voor ons om aan een huis te komen. Know all about it! Beetje balen dat het zo dichtbij je ouders is. Wie weet een kans om iets te herstellen? Ik weet natuurlijk niet wat er allemaal gebeurd is in het verleden, dus daar kan ik niet over oordelen. Kunstschaatsen kijk ik ook altijd! Zoo mooi al die outfits en de routines! Ik vraag me dan wel altijd af... hebben ze het niet koud!! brrrr. En verder herken ik die opruimwoede super goed! Lekker impulsief een begin maken, een grote rommel en dan denken.. shitt... geen zin meer! hihi. Ik moest wel eventejs lachen, omdat ik het zo herken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke tag! En veel succes met het verhuizen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Er zitten een aantal heel herkenbare dingen bij. :-) Fijn om te lezen.
  En wat dat verhuizen en samenwonen betreft, dat komt wel goed. Is even wennen, maar zolang je die ene avond me-time houdt komt dat dik in orde. Een badje kan wonderen doen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke weetjes :-) Van The Vampire Diaries ben ik ook echt gek!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk artikel, spot heel veel passie tussen de zinnen door! Oh amen voor The Vampire Diaries.. ik ben zo ontzettend jaloers op de lokken die altijd perfect zitten bij hen. Vooral bij Caroline of Katherina.. WAUW! Succes met de verhuizing lady!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh ja, ik ben ook gek van die krullen ! Wou dat ik ze zo goed kon doen.

   Verwijderen
 7. Leuk om te lezen. Geniet maar van je verhuis en het samenwonen. Dat loopt allemaal wel los :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik wist helemaal niet dat die snoepjes Vliegende Schotels heten? Zo grappig! En yes, love them too!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Boogschieten! Heb het ook enkele keren gedaan en het is inderdaad heel leuk!
  Plezant om te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. OOOOH SUPER LEUKE POST!!! Ik heb een heel goede band met mijn ouders dus ik vind het altijd "vreemd" bij mensen waar dat niet zo is. Omdat ik gewoon niet anders ken ;)

  Heeeeel veel succes met het samenwonen! Ik had er ook echt stress voor maar het is ZO ZO LEUK! je moet eigl niet eens tijd vrijmaken om elkaar te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks !!!

   Ja, ik kijk er wel naar uit om elke dag samen te zijn, geen gezeul meer met logeertassen.

   Verwijderen
 11. zo leuk om te lezen :)
  don't worry! het komt helemaal goed met het samenwonen, maar kan me voorstellen dat je het spannend vind :) op een gegeven moment kom je in een natuurlijke flow en dan zijn al je vragen opeens beantwoord.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk om te lezen!
  Wij kijken echt graag naar dezelfde series, me dunkt... Misschien moet ik dan toch maar eens aan TVD beginnen? Maar ik heb gwn echt zo uit principe precies al iets tegen vampierendingen :-P
  En dat verhuizen...Dat komt vast dik in orde! Wij hebben ook net een huis gekocht whoop whoop, can't wait, ik kijk er zo enorm naar uit! Vertel ons maar al je samenwoonverhalen :-)

  Ennuh, it's nice to have you as an online friend too! In 2013, we will meet for sure!

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuk om lezen :)
  Succes met de verhuis!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuk artikel! Ik ben ook serie-verslaafd, blij te horen dat ik niet de enige ben ;).

  BeantwoordenVerwijderen
 15. leuk om te lezen wat jou 10 dingen zijn :-) zo leren we elkaar een beetje kennen. en ik ga met een smokey (geen zware maar toch een donkere) werken hoor. durf doen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Yay! Wat leuk dat je de tag hebt gedaan. Ik hoop dat we elkaar ook ontmoeten in 2013, een lieve, knappe, goedschrijfse madame als jij MOET ik toch in het echt leren kennen! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hmm nu heb ik zin in ufo's haha :d

  BeantwoordenVerwijderen