woensdag 6 februari 2013

Working on my tan

Tijdens de zomermaanden is zelfbruiner een niet te missen partner in crime, maar ook tijdens de winter ga ik af en toe eens aan de slag met het magische goedje. Zeker als ik naar een feestje ga, zie ik er toch liever een beetje 'gezond' uit, in plaats van een wit spook. 
Mijn favoriete zelfbruiner (L'Oréal Sublime Bronze) was deze keer helaas niet te verkrijgen in het Kruidvat, dus ik nam de Ambre Solaire variant van Garnier mee. Het eerste wat me opviel is dat het een kleiner formaat is dan wat ik gewoon ben. En dat voor bijna dezelfde prijs ( 12,99 eur <-> 14,99 voor de Sublime Bronze). Klein minpuntje toch. 

Enfin, het is de werking die telt ! De L'Oréal Sublime Bronze vind ik zo fijn omdat je haast meteen resultaat ziet en geen 10 lagen moet smeren om een kleurtje te zien. Ik kan jullie al meteen zeggen dat deze van Ambre Solaire hetzelfde doet en zelfs sneller. Een laagje is voldoende voor een licht kleurtje en na drie lagen zie ik er uit alsof ik een week onder de Dominicaanse zon heb gelegen. Het was zelfs de Boyfriend opgevallen. En tegen dat die iets doorheeft ...
De verpakking is ook erg handig met het klepje op. Er komt net genoeg uit en is gemakkelijk te doseren. De typische zelfbruingeur moet je er jammer genoeg bij nemen. Het is niet dat het slecht ruikt maar er zijn toch aangenamere geuren. 


Helaas is de kleur net zo snel verdwenen als hij is gekomen. Als ik uit de douche kom veeg ik de kleur er haast half af met mijn handdoek. Uiteraard vervaagt zelfbruiner als je het niet onderhoudt, maar dat het er gewoon afkomt met een handdoek, is er toch een beetje over. Jammer, want de snelheid van dit product is een groot pluspunt. 
Ik zou deze opnieuw kopen als noodoplossing maar blijf als ik mag kiezen koop ik toch de Sublime Bronze !

Wie heeft er deze al uitgeprobeerd ?

xoxo
E.

12 opmerkingen:

 1. Ik ben grote fan van Xen Tan luxe bronzers, heerlijke geur en textuur. Bovendien houdt het echt lang, ik wil geen andere meer :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Volgens mij heb ik vroeger ook de sublime bronze gehad, zo'n gel versie. die vond ik ook fijn, alleen hij ging niet geleidelijk eraf :( maar deze lijkt me ook wel fijn als een tijdelijke oplossing! wel jammer idd van de korte duur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb ooit de moussevariant van deze zelfbruiner eens geprobeerd, die vond ik wel erg fijn. Ik smeerde wel elke dag, dus dat hij er zo snel af ging werd op die manier gecompenseerd ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze heb ik nog niet geprobeerd. Ik gebruik eigenlijk enkel zelfbruiner op mijn gezicht omdat dat minder snel bruint dan de rest.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hah, zo grappig, ik was deze week ook van plan om me een kleurtje te geven! Ik ben nog steeds hooked aan de Saint-Tropez Bronzing Mousse. Jammer genoeg is die bijna op en ik kan hem alleen in Londen vinden. Tijd voor een noodoplossing dus :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat is ook weer zoiets dat ik nooit koop, zelfbruiner. Denk dat ik daar schrik van heb, of dat teveel gedoe vind :-)
  Maar deze winter doet mij wel echt geen goed :-( misschien toch eens over nadenken!

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben niet echt een zelfbruiner type al kan ik het wel goed gebruiken! mss ga ik het dan toch eens proberen maar deze dan wel niet! Hahah al die handdoeken naar de Kl* ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lijkt mij zeker een fijne zelfbruiner. Alleen gebruik ik dat eigenlijk alleen voor het gezicht.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Believe it or not: I have actually never tried anything like that! I seem to change color fast enough when spring/summer comes, so I have never really looked into something like this. Too bad the color doesn't last!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb hem denk ik wel al eens gehad (heb alle drugstore zelfbruiners al getest denk ik :p). Mijn favoriet is momenteel die van Estee lauder, na 1 dag een mooi kleurtje zonder vlekken.

  BeantwoordenVerwijderen