dinsdag 12 maart 2013

Goodbyes

Soms ben ik producten gewoon beu. Ze zijn niet noodzakelijk slecht of supergoed, maar ze kunnen mij niet meer bekoren. Door mijn verhuis kwam ik een aantal producten tegen die ik echt niet meer gebruikte. Gezien ik niet graag iets weggooi (tenzij het begint te stinken...), zette ik onderstaande producten op mijn wastafel, zodat ze zeker in het zicht staan en gauw opgebruikt zullen zijn.1. De Rituals facewash heb ik al zéker een jaar. Hoewel het een erg goede reiniger is, vind ik hem al sinds dag 1 té geparfumeerd. Het stoort mij echt een beetje. En dat is wel jammer want dit is een van de betere reinigers die ik ken.

2. Nivea Pure & Natural reinigingsmelk. Deze is ook al meer dan een jaar oud. Tegenwoordig ben ik into micellaire lotions en kan een reinigingsmelk me niet meer bekoren. Toch ga ik deze nog opmaken.
Ook deze heeft een sterke geur waar ik niet zo goed tegen kan.

3. Olaz oogcontourengel. Tja, doet niets verkeerd maar doet ook niets bijzonders. Leuk om eens te proberen maar nu mag 'ie wel de deur uit.

4. Idem voor deze Abyssine eye cream van Kiehl's. Niet slecht maar ik heb al betere geprobeerd. Heel wat bloggers zijn grote fan, ik helaas niet. Het zal aan mij liggen zeker ;-).5. Dior Healthy Glow complexion enhancer. Eens gekocht om mij een summer glow te doen geven. De ene dag vind ik dit een superfijn product, de andere dag doet het precies niets. Mag ook eens op geraken. Ik zou het ook zeker niet meer opnieuw te kopen. Te duur voor wat het maar doet.

6. Bourjois 123 perfect foundation. Noem een foundation en mijn oren spitsen zich ! Ook voor deze werd heel wat reclame gemaakt en ik heb me natuurlijk laten vangen door een leuke promo in het Kruidvat. Niet dekkend genoeg voor mij helaas. Toch ben ik een poging aan het doen om hem op te maken.

7. John Frieda Full Repair serum. Een zeer lopend serum dat mij niet altijd kan bekoren. Olie doet het precies meer voor mijn haar waardoor een 'gewoon' serum nooit goed genoeg lijkt.


Zo, 7 spulletjes om op te maken. Zo heb ik binnenkort terug plaats voor wat nieuws ! #motivation !

xoxo
E.

15 opmerkingen:

 1. Ik ben ook zo he :-D ik moet dan per sé die producten opmaken voor ik leukere dingetjes begin die staan te blinken :-) Die pure and natural geur zegt mij ook niets, en van reinigingsmelk moet ik ook niet meer weten! De andere producten ken ik niet.

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer dat je niet onder de indruk bent van de Bourjois foundation, maar als hij niet voldoende dekt, meh. Ik wil sowieso een foundation hebben die een goede dekking heeft, in ieder geval eentje die lichte oneffenheden uit de wegruimt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik loop al een paar maanden rond met een handcrème van Anatomicals die niet op wil geraken. Op zich geen slecht product, maar ik ben hem zooooo beu! Nog heel even doorsmeren zeker ? :p

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha, ik ben dan ook zo koppig, wil niet zomaar iets weggooien maar het wel effectief opmaken. Duurt soms heel lang :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb dat ook wel eens :-) Maar van die Bourjois 1 2 3 Perfect foundation was ik juist heel tevreden. Ik heb gisteren mijn vorige flesje volledig opgemaakt, tot op het laatste beetje dat ik er uit heb gekregen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik kan ook niet snel iets weggooien. En producten opmaken is ook niet mijn sterkste kant :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Erg jammer dat je het haarserum niet goed vind. Hij werkt bij echt super. -x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ik gebruik bijna nooit iets op... shame on me! ik gooi veel te snel weg denk ik :s

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik gooi ook te snel dingen weg. Maar sinds kort ben ik echt wel bezig alles op te maken (en recycleren etc). xo

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dit vind ik een nuttig artikel, te weten komen wat niet werkt bij een andere blogger is zeker interessant.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Motiverend! Ik heb vorig jaar ook lang gedaan over een dikke oog make-up remover lotion, bleh. Ik gebruik nu ook alleen nog maar watertjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Geef toe, het is een zalig gevoel als je iets kunt opmaken hé! Ik gooi ook niet graag weg maar soms doe ik het toch. Producten die ik niet graag gebruik en niemand een plezier kan doen, gaan regelrecht de vuilnisbak in.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik ben juist dol op de 123 bourjois foundation en vind hem juist wat te dekkend! Hij ruikt ook zo lekker haha

  BeantwoordenVerwijderen