woensdag 17 april 2013

Honey for the lips

Een goede lipbalm is een must. Zeker voor de dames die vaak lipstick dragen. Droge velletjes op de lippen en lipstick zijn geen goede combo. Menig bloggers zijn fan van de Nuxe Rêve de Miel lippenbalsem en aangezien ik een nieuwe nodig had, mocht deze mee naar huis !

De lipbalm komt verpakt in een schattig kartonnen doosje, fancy zo. De lipbalm zelf zit in een glazen potje met een deksel. Het is alleszinds stevig glas want ik heb hem al een paar keer op de grond laten vallen. Y'all know I'm clumsy right. Maar, het glazen potje staat wel fancy op mijn toilettafel !
De balsem is een stevige materie, wat ik wel goed vind want zo is het zuinig in gebruik en, je gaat niet meteen met je vinger door gans het potje als je eens te enthousiast bent. Yep, that's me. 


De lippenbalsem heeft een oranje kleurtje, gelukkig is 'ie transparant op de lippen. Er zit ook een soort sinaasappel/citroen meets chemische ingrediënten geurtje aan. Sommigen vinden dit een fantastische geur, ik ben er niet zo gek van. Maar, ik kan er mee leven want de textuur van de lipbalm is to die for !
Zoals ik al zei, het is een stevige materie, een beetje 'gritty' zelfs, toch smeert het erg gemakkelijk uit. De balm blijft superlang zitten en houdt mijn lippies zacht en velletjes-vrij. Ik smeer deze trouw elke ochtend en avond braafjes in, met zachten lippen als resultaat ! Dit dankzij honey en 'precious oils' als ingrediënten. Wat die precious oils zijn weet ik niet, maar ze werken wel !


Ik ben fan !

De Nuxe lipbalm kan je bij de apotheek vinden voor 12 euro.

xoxo
E.

10 opmerkingen:

 1. Oh yay, I'm glad to see this one works well for you! I'm more than halfway through my second pot and I still love it a lot! Pretty sure it's something I will repurchase again!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. nog niet geprobeerd maar klinkt wel goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze staat nog op mijn "te proberen" lijstje !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ook bij mij staat hij op de wishlist! Sooooonnn... :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. In het potje ziet het er echt uit als honing :D gelukkig is dat in werkelijkheid niet zo :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nog niet getest, maar klinkt erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik heb deze gehad, vond hem heerlijk. ben toch wel gek op dit geurtje geweest, alhoewel hij idd een beetje chemisch was :P

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Als mijn lippenbalsems op zijn, ga ik ook voor deze! Zag hem al 100en keren voorbij komen op YouTube dussss, gotta try! :-D

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat klinkt in ieder geval erg goed, maar Nuxe is dan ook een erg fijn merk!

  BeantwoordenVerwijderen